Ilinca, soţia lui George Simion, fotografie misterioasă după Valentine’s Day

George Simion promitea că la sfârşitul lunii ianuarie vom afla dacă va deveni sau nu tată, dar nu a mai oferit detalii despre o eventuală sarcină a soliţiei sale. Între timp, Ilinca postează poze romantice pe Instagram, în care nu se văd semne că ar deveni mămică în curând.

17 feb. 2023, 13:19
Ilinca, soţia lui George Simion, fotografie misterioasă după Valentine’s Day

George Simion este prezent aproape zilnic în sfera politică din România, însă despre viața sa personală nu se cunosc multe detalii. Nunta a fost unul dintre cele mai mediatizate momente de anul trecut, dar, de atunci,. soţia sa, Ilinca, a revenit în culise, rare fiind ocaziile în care face declaraţii sau are apariţii publice.

Vineri, Ilinca Simion a postat o imagine romantică alături de un bărbat, fără a oferi detalii dacă este vorba de o rudă apropiată sau de vreun pictorial pentru o revista glossy.

EXCLUSIV| George Simion se pregăteşte să schimbe scutece: „Voi face un anunţ la finalul lunii” VIDEO

George Simion a mărturisit recent, în exclusivitate la România TV că își dorește foarte mult o fetiță, dar nu îi displace ideea de a deveni și tată de băiat. ”Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca proaspăt căsătoriții să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice”, a declarat George Simion, la România TV. 

 

 

Tânăra are vârsta de 24 de ani si a terminat Facultatea de Drept. Nefiind atrasă de zona politică, șatena nu dorește să urmeze o astfel de carieră, lucru confirmat inclusiv de George Simion.

George Simion, mesaj public de iubire la aniversarea soţiei. „Astăzi e ziua ei, inima mea!” FOTO

„Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Nu ne dorim o expunere excesivă în spațiul public, cei care ne vor binele sunt așteptați la nuntă pe 27 august. Îmi poate scrie oricine pe Facebook și le dau invitația la nuntă. Viitorul Ilincăi e foarte departe de orice are legătură cu parlamentul și politică: vrem să facem mulți copii, ea are o carieră în Drept și un traseu personal diferit total de al meu”, a declarat George Simion.

Diana Şoşoacă bagă fitile în mariajul dintre George Simion şi Ilinca: „Fata asta va sfârşi prost, politica e o mare nenorocire. Nunta a fost o mizerie şi o ţigăneală”

Diana Şoşoacă și George Simion au avut o relație de prietenie o bună perioadă de timp, însă au divorţat în politică, iar de atunci îşi aruncă vorbe grele. Fosta colegă de partid a lui George Simion are cuvinte dure la adresa politicianului și nu ezită să critice cea mai importantă zi din viața acestuia: nunta cu Ilinca, mai tânără cu 12 ani decât liderul AUR.

Diana Şoşoacă nu vede cu ochi buni nunta lui George Simion cu Ilinca: „Mi-e milă de fata asta. Păcat că şi-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani”

Întrebată de Adriana Bahmuțeanu dacă Ilinca s-a căsătorit din ”interes” cu co-președintele AUR, Diana Șoșoacă a evitat să-și exprime opinia. În schimb, este de părere că tânăra va duce o luptă grea cu politica.

Diana Șoșoacă consideră că Ilinca nu ar fi trebuit să renunțe la fostul iubit pentru a se căsători cu Simion. Avocata este de părere că Ilinca este o femeie sensibilă care nu ar avea de ce să se implice în lupta pentru puterea politică.

„Eu am văzut-o cum e, e romantică. Întâmplător este bună prietenă cu o prietenă de-a mea. Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine. Ea este o fată romantică, este o fată visătoare și, din păcate, din punctul meu de vedere, cum văd eu politica, deci din punctul ăsta de vedere, nu mă refer la Simion, treaba lui, treaba lor ce e în bucătăria lor, dar politica este o mare nenorocire”, a declarat Diana Șoșoacă.

Diana Şoşoacă îl demolează pe George Simion înainte de nuntă: „Să ajungi să cerșești pentru a-ți face propria nuntă mi se pare dezgustător și lamentabil”
Soția lui George Simion este cu 12 ani mai mică decât liderul AUR și nu își dorește multă expunere mediatică, după cum însuși policianul a declarat. Cu toate acestea, la nunta de la Măciuca, Ilinca a făcut, vrând, nevrând baie de mulțime!