George Simion a devenit milionar în euro datorită darului de nuntă. Și-a trecut suma exactă în declarația de avere și i-a lăsat pe toți cu gura căscată

George Simion, liderul AUR, a făcut nuntă mare anul trecut, la care au participat peste 10.000 de invitați.

16 iun. 2023, 11:22
George Simion a devenit milionar în euro datorită darului de nuntă. Și-a trecut suma exactă în declarația de avere și i-a lăsat pe toți cu gura căscată

După nuntă, toată lumea s-a întrebat câți bani au reușit să strângă George Simion și Ilinca din darul primit. Acum, George Simion și-a publicat declarația de avere pe anul trecut, în care a trecut și suma adunată în urma evenimentului.

Citește și Decizie neaşteptată luată de George Simion şi soţia sa, Ilinca, la aproape un an de la nuntă. Ce s-a întâmplat cu cei doi în week-end

Astfel, potrivit declarației de avere, George Simion a adunat suma de 400.000 de euro după nunta care s-a ținut în comuna vâlceană Măciuca.

Evenimentul lui George Simion a fost extrem de controversat la vremea respectivă, mai ales că liderul AUR i-a invitat la nuntă pe toți românii. Doritorii s-au înscris pe liste, li s-a asigurat transport cu autocarul pe anumite rute și au primit brățări de acces la eveniment. La vremea aceea politicianul a spus că darul de nuntă ar fi opțional, însă la eveniment au apărut niște cutii de donații amplasate la locație. Simion a precizat apoi că banii strânși ar urma să fie donați.

Citește și George Simion vrea să introducă jurații în Justiție, pe model american: „Există peste tot în lumea civilizată”

”Am invitat toţi colegii parlamentari, aşa mi s-a părut normal. Din păcate, cred că au ordin, să nu participe. Nu am primit confirmarea de la niciunul dintre partidele din Parlament, dar nu este opţional”, spunea liderul AUR în urmă cu un an.

Totuși, la eveniment au apărut și persoane cunoscute. Au apărut mai multe fotografii de la cununie în care Simion apărea alături de Mirel Palada, Victor Ciutacu și Dan Diaconescu.