George Simion a început boicotul la adresa OMV Petrom: ”Nu mai alimentați de la acești austrieci împuțiți”

Președintele AUR, George Simion, a început vineri boicotul aupra companiilor austriece care își desfășoară activitatea în România, după ce Austria a blocat aderarea țării noastre în spațiul Schengen. Prima companie care au intrat în vizorul liderului AUR a fost OMV Petrom.

09 dec. 2022, 21:30
George Simion a început boicotul la adresa OMV Petrom: ”Nu mai alimentați de la acești austrieci împuțiți”

George Simion a început boicotul la adresa OMV Petrom. Liderul AUR și-a început campania de boicot la adresa companiilor cu capital austriac care își desfășoară activitatea în România, după ce Austria a votat joi în Consiliul JAI împotriva aderării României la spațiul Schengen.

Citește și George Simion cere demisia Guvernului Ciucă după votul împotriva aderării României la Schengen: „E un eșec răsunător”

După palma primită de România din partea Austriei, președintele AUR nu este dispus să întoarcă și celălalt obraz și le-a declarat război firmelor austriece, împotriva cărora a lansat în mediul online o campanie de boicot extrem de dură.

Prima companie care a intrat în vizorul lui George Simion este OMV Petrom.

Președintele AUR a mers personal la una dintre stațiile de alimentare din București, unde a realizat un filmuleț în care i-a îndemnat pe români să nu mai alimenteze de la această companie în semn de solidaritate față de România.

”Înainte de apune mâna și a alimenta de la OMV și sigur de la Petrom că ei ne-au luat tot petrolul românesc. Ce alimentăm aici la pompă, la OMV este petrol românesc. Nu mai alimentați în semn de respect față de tot ce înseamnă România de la acești austrieci împuțiți”, a declarat George Simion.

@georgesimionoficial #dreptatepentruromania #AUR #sustineAUR #FIIMEMBRUAUR #goviral ♬ sunet original – GEORGE SIMION

Protest la Ambasada Austriei

Liderul AUR nu s-a oprit aici și vineri seară a organizat în fața Ambasadei Austriei un protest la care au luat parte zeci de români, însă protestul nu a fost lipsit de incidente.

George Simion tună și fulgeră după ce jandarmii i-au percheziționat pe protestatarii care s-au strâns în fața Ambasadei Austriei de la București să își manifeste nemulțumirea față de votul acodrat de Viena împotriva aderării României în Schengen.

”S-ar putea să găsească domnii de la jandarmerie în buzunarele protestatarilor credite la băncile austriece și bucăți de lemn din codrii seculari ai Bucovinei și alte materiale furate de austrieci de la români. Ăsta este disprețul, așa înțelege Rareș Bogdan, Lucian Bode și alții care au amenințat cu repercusiuni Austria, la un protest pașnic.

Momentan sunt câteva zeci de persoane aici și așa alege Jandarmeria Română să îi intimideze pe cei care participă, controlându-i corporal.

E control sumar nu e percheziție. Au blocat o stradă, tocmai îmi spuneau că nu e adevărat că s-a blocat această stradă.

Ba da, s-a blocat această stradă nu din vina participanților. Această stradă s-a blocat de către Poliția rutieră care este foarte îngrijorată de securitatea și de paza Ambasadei Austriei

Când mi-au făcut mie dosare penale cei de la poliția de circulație inventau motive, acum se gândesc la bunăstarea abasadorului austriac.

Să le fie rușine pentru că sunt plătiți din banii românilor! Nu trebuie să stea aici cu girofare și sirene și să pună jadarmi, că sunt dube de jandarmi aici”, a spus George Simion.

Citește și EXCLUSIV| George Simion începe boicotul:”Aceste partide care nu sunt capabile să bage România în Schengen au guvernat în interesul străinilor”