George Simion a început strângerea de semnături pentru SUSPENDAREA lui Iohannis la Sibiu: „E foarte multă lume care semnează”

George Simion - co-președintele AUR a început strângerea de semnături pentru suspendarea lui Klaus Iohannis chiar în orașul președintelui

05 nov. 2021, 23:33
George Simion a început strângerea de semnături pentru SUSPENDAREA lui Iohannis la Sibiu: „E foarte multă lume care semnează”

George Simion, aroganţă în iniţiativa de suspendare a lui Klaus Iohannis, tot mai puţin probabilă după alianţa PSD-PNL. „Suntem în centrul Sibiului. E foarte multă lume care semnează ca Iohannis să nu ne mai reprezinte. Mergeți și veți vedea că lumea e foarte deschisă. Sibienii semnează unul după altul, suprinzător! Uită-te aici, stau de zece minute și am deja, doar eu, 12 semnături strânse. Oamenii spun simplu că s-au săturat, e adevărat că a făcut lucruri bune pentru Sibiu, dar pentru țară nu! Nu e întâmplător că suntem în fața primăriei, am vrut să încep de aici și pe urmă mergem la Cotroceni, ba o să strângem și pe la casele domnului Iohannis. Suntem singurii care luptă pentru libertate în Parlamentul României”, a declarat George Simion.”, a spus George Simion într-un live pe Facebook.

Liderii AUR au lansat demersurile pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Campania are propriul site unde se colectează semnături, iar parlamentarii formațiunii au început să adune semnături și de la colegii lor de la alte partide.

EXCLUSIV George Simion anunţă comisie parlamentară de anchetă privind achiziţiile din pandemie: „Arafat încearcă să ne îmbuneze, ne trimite felicitări, ne urează la mulţi ani. Îi urăm şi noi, cu executare”

„Invităm toate formațiunile, atât politice, cât și civice, să se alăture acestui demers, invităm români să intre pe site-ul Jos Iohannis, avem tabele pentru acest demers și în Parlament, au votat și parlamentari PNL”, au transmis cei de la AUR.


AUR a declanşat procedura de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, anunţul fiind făcut luni, într-o conferinţă de presă, de co-preşedintele partidului, George Simion. Anunţul a fost făcut alături de parlamentari AUR, care afişau postere cu mesajul ”Îl dăm jos pe Iohannis pas cu pas”. Preşedintele USR Dacian Cioloş a declarat, luni, la Digi24, că suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, în acest moment, nu e o soluţie, el apreciind că este nevoie să avem un guvern care să treacă ţara prin perioada de criză.

AUR demarează procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis. George Simion: „E momentul. Vom merge până la capăt”
Copreşedintele AUR a arătat că pentru demararea suspendării preşedintelui este nevoie de 156 de semnături ale parlamentarilor, o treime din numărul total al aleşilor. Ulterior, suspendarea va fi supusă votului, unde este nevoie de 234 de voturi, pentru a fi aprobată de Legislativ.

George Simion a precizat că există deja semnături de la parlamentari PNL şi că vor strânge semnături inclusiv marţi, la audierea miniştrilor din Cabinetul Ciucă.


loading...
Partenerii noștri