George Simion a încercat să intre cu forța în sediul Digi24. Scandal uriaş: „Bă, cine ești tu?” VIDEO

George Simion, președintele AUR, a încercat să intre în sediul televiziunii Digi 24, însă a fost oprit de către oamenii de ordine ai postului TV. Scandalul s-a terminat doar la apariţia poliţiştilor!

19 mai 2022, 09:43
George Simion a încercat să intre cu forța în sediul Digi24. Scandal uriaş: „Bă, cine ești tu?” VIDEO

George Simion a încercat să intre cu forța într-o televiziune. Liderul AUR a încercat să intre in sediul televiziunii la care anterior a fost invitat ministrul Energiei, Virgil Popescu, care a declarat că partidul lui George Simion urmărește interesele Rusiei.

George Simion a încercat să intre cu forța în sediul Digi 24. Scandal uriaş: „Bă, cine ești tu?”

George Simion a fost oprit de doi agenți de pază, care au chemat apoi poliția. Aceștia i-au cerut apoi liderului AUR să părăsească curtea, motivând că este o proprietate privată. George Simion a refuzat și a început să urle în fața unui angajat: „Bă, tu cine ești? Nesimțitule! Ia mâna de pe mine!”.

Lui Virgil Popescu îi este frică de George Simion. Ministrul PNL a recunoscut că se simte hărțuit: „Este evident!” (FOTO)

Angajatul nu s-a lăsat intimidat și i-a spus calm liderului AUR că nu îi permite accesul în clădire: „Nu mai țipa că nu mă intimidezi!”.

Nou scandal între George Simion şi Virgil Popescu pe legea offshore. „Ministrul hoț al Energiei! Pașol na turbinca, Iuri!” VIDEO

Până la urmă, după sosirea agenților de poliție, George Simion s-a calmat și a părăsit curtea postului Digi 24! „Autoritățile statului sunt la dispoziția Digi 24. Aici e UM Digi 24. E sediul SRI!”, a spus George Simion.


loading...
Partenerii noștri