Lui Virgil Popescu îi este frică de George Simion. Ministrul PNL a recunoscut că se simte hărțuit: „Este evident!” (FOTO)

Lui Virgil Popescu îi este frică de George Simion. Ministrul de la Energie a recunoscut că se simte incomodat de prezența liderului AUR. Miercuri, după o nouă repriză de tensiuni între oficialul Guvernului și deputatul unionist, oficialul din cabinetul „Ciucă" s-a plâns că este hărțuit. 

18 mai 2022, 15:55

Cele mai recente contre dintre George Simion și Virgil Popescu au avut loc miercuri și marți, pe fondul legii offshore, ce prevede exploatarea gazelor naturale din Marea Neagră, cu ajutorul unei mari companii private din străinătate.

„Este evident. Toată lumea vede. Nimeni nu se ascunde pe holurile Parlamentului, nimeni nu s-a lăsat intimidat, niciun coleg de-al meu de ceea ce face dumnealui şi sunt convins că votul de astăzi (n.r. – votul din plenul Camerei Deputaţilor pe proiectul legii offshore) a arătat că, orice ar face, România merge înainte e drumul independenţei energetice”, a declarat Virgil Popescu.

Oficialul de la Energie susține că se află în război cu „trompetele Rusiei”.

„Dumneavoastră vedeţi, eu merg înainte pe drumul independenţei energetice al României şi am afirmat că atâta timp cât trompetele Rusiei se agită rău de tot înseamnă că mergem în direcţia bună”, a mai punctat ministrul.

 

PNL vrea să-l sancționeze pe George Simion (AUR)

 

În urma tensiunilor din Parlament, PNL dorește să-l sancționeze pe George Simion.

„Cu cât se elimină dependenţa de gazul rusesc, cu atât comportamentul AUR e mai deplasat. Grupul PNL din Camera Deputaţilor va depune sesizare pentru sancţionarea parlamentarilor AUR care au avut un comportament inacceptabil”, a anunțat PNL prin intermediul unui comunicat de presă.

Marți, George Simion a făcut afirmații grave la adresa lui Virgil Popescu. Oficialul AUR l-a acuzat pe politicianul PNL că deține o benzinărie OMV.

„Domnul e reprezentant al OMV Petrom, acesta e ministrul Energiei – iubire mare; trebuie să dăm gazele la austrieci. Nevastă-sa are o benzinărie la OMV Petrom şi vine astăzi în faţa noastră. E un hoţ (n.r. – ministrul Energiei)! Hoţul – OMV! Bravo!”, a strigat George Simion de la tribuna Parlamentului.