George Simion a prezentat ecografia Ilincăi la 7 luni de sarcină. Ce sex are copilul și când va deveni tată președintele AUR

Președintele AUR, George Simion, a publicat pe pagina sa de Facebook noi imagini ale ecografiei Ilincăi și a dezvăluit susținătorilor săi și ce sex va avea copilul.

27 mart. 2024, 08:29
George Simion a prezentat ecografia Ilincăi la 7 luni de sarcină. Ce sex are copilul și când va deveni tată președintele AUR

Ilinca Simion este în a șaptea lună de sarcină, iar ea și președintele AUR sunt în culmea fericirii după ce au aflat că vor avea un băiețel, aceasta fiind dorința mamei încă de la începutul sarcinii.

„E băiat cum a vrut ea! Mulțumesc tuturor că ați venit aici! Pentru mine, e o dublă onoare și dublă responsabilitate, că o să trebuiască noi toți să avem grijă de copilul ăsta, nu numai eu…Că noi mai avem și grija țării pe umeri, sperăm de anul viitor. Și nu vreau să simtă în vreun fel că îi lipsește ceva. Nici lui, viitorului nostru băiețel, nici celorlalți copii care se vor naște români.”, a spus George Simion, în urmă cu câteva luni.

George Simion s-a căsătorit cu Ilinca Munteanu în urmă cu doi ani. Nunta liderului AUR a fost un eveniment care a atras atenția multor persoane, mai ales, pentru că oricine și-a dorit a putut participa. Veniturile obține de deputat după acest eveniment nu au fost deloc mici.

Citește și: Cristina Cioran, la limita exasperării! Vedeta este hărțuită de un necunoscut: „Îmi face zile fripte. Mie nu-mi plac amenințările”

Simion a ținut să imortalizeze ziua în care a împlinit un an de la căsătoria cu Ilinca. Cei doi au mers în comuna Jurilocva, județul Tulcea, și s-au fotografiat purtând aceleași ținute pe care le-au îmbrăcat la nuntă.

„Tot noi, în aceleași haine, la un an de la nuntă. Cu voi alături, întăriți de trecut, ancorați în prezent, putem să începem să ne gândim la viitor. Cu iubire putem orice!”, este mesajul transmis de George Simion.

Citește și: AUR ia în calcul boicotarea alegerilor locale. George Simion: „Suntem dispuşi să facem gesturi extreme, dar democratice”