George Simion, ameninţat de Marcel Ciolacu cu dezvăluiri, a anunţat: „Da, tatăl meu este alcoolic”

George Simion nu a exclus vineri seară o candidatură la preşedinţie, dezvăluind că nu se teme de dezvăluirile personale după ce liderul PSD i-a cerut să nu mai spună miniciuni despre familia sa.

15 dec. 2023, 22:04
George Simion, ameninţat de Marcel Ciolacu cu dezvăluiri, a anunţat: „Da, tatăl meu este alcoolic”

În cadrul „Săptămânii președinților”, liderii partidelor parlamentare pun întrebări omologilor invitați la Digi24. Vineri, premierul Marcel Ciolacu l-a întrebat pe liderul AUR, George Simion, cât timp mai dorește să spună neadevăruri despre familia lui. Prim-ministrul a adăugat că „s-ar putea să se decidă să spună și el adevărurile despre Simion”.

Marcel Ciolacu: „Cât timp mai doriți să spuneți neadevăruri despre mine și despre familia mea? Pentru că s-ar putea să mă decid și eu să spun adevărurile despre dumneavoastră”.

George Simion: „Este halucinant. Domnul pe care l-am văzut este premierul României, pentru că tocmai a părut că lansează o amenințare, dacă nu un șantaj. Nu mă interesează familia lui. Am văzut că unii jurnaliști se ocupă de apropiații domnului Ciolacu, dar nu mă interesează persoana lui Ciolacu. Îl rog pe premier să iasă mâine într-o conferință de presă, să aibă curaj de data asta și să spună absolut tot ce știe despre familia mea, că tata a căzut în patima alcoolului și e dependent de alcool? A mai avut o ieșire necontrolată, când a zis „Sorine, de ce mă șantajați?”. Trebuia să meargă la procurori și să arate șantajul, făcând referire la Sorin Constantinescu.

George Simion se așteaptă să fie asasinat: „E un sistem de teroare!” | EXCLUSIV
Nu am, legat de tata, nimic de care să mă rușinez și văd că Ciolacu va spune adevăruri despre familia mea. Tata are această problemă, dar nu cred că m-am legat de familia domnului Ciolacu. Aș vrea ca toată România să cunoască aceste lucruri și se pare că Ciolacu are niște adevăruri de spus despre mine. Îl rog să nu tacă, să iasă în față. Nu am nimic cu familia lui, am văzut ca are un băiat mare, îl felicit. Aștept și eu un băiețel și sper să fie sănătos.”

AUR vrea să elimine ajutoarele sociale pentru cei care pot munci. ”Este timpul să scăpăm de asistaţii sociali sănătoşi”
George Simion a dezvăluit  cu alt prilej că tatăl său se luptă cu băutura și a devenit alcoolic în urma unei depresii produse de concedierea sa de la banca BRD. ”Noi venim din familii normale, care au probleme. Venim din rîndul poporului român. Au spus despre mine că sunt securist, că sunt SIE, SRI, că sunt agent rus. Că mi-am schimbat soția cu o lună înainte de nuntă…Or să spună despre tatăl meu că e alcoolist…Sunt chestii personale care nu știu dacă mă definesc. Tata a fost concediat de la BRD cînd au venit francezii și nu s-a mai regăsit, A intrat în concediu fără plată, apoi s-a pensionat și a căzut în patima alcoolului. Trebuie să mă definească asta pe mine? Eu am avut părinți normali, rude normale, cei care aruncă mizerii de astea, Dumnezeu cu ei. Chiar așa, am ajuns să ne luăm de unchi etc? Nu sunt securiști, asta mă bucură, nici nomenclaturiști” a spus liderul AUR.

În ceea ce priveşte o eventuală candidatură la prezidenţiale, George Simion nu a exclus nimic, precizând că i s-ar potrivi mai mult o funcţie executivă decât cea de la Cotroceni.