George Simion se așteaptă să fie asasinat: „E un sistem de teroare!” | EXCLUSIV

George Simion se teme pentru propria viață, în contextul alegerilor din 2024. Liderul AUR a comentat pe marginea acestui subiect duminică seara, 13 august, la România TV. 

13 aug. 2023, 21:48
George Simion se așteaptă să fie asasinat: „E un sistem de teroare!” | EXCLUSIV

George Simion se pregătește de cele cinci runde de alegeri din 2024 – europarlamentarele, localele, cele două runde de alegeri ale prezidențialelor și parlamentarele. Potrivit liderului AUR, în 2024 se va da lupta între globaliști și suveraniști.

„Avem în spate patrioții români, oamenii care gândesc AUR, care nu vor vota cu PSD și PNL Spune presa din Israel – acolo sunt la putere conservatorii.  Așa se întâmplă și-n Italia, Polonia, Ungaria, la anul va fi așa și în SUA și România! E un război între forțele globaliste și conservatoare. Trebuie să spunem un NU hotărât ideologiei LGBT, woke și cancel culture. 

Până acum nu a existat un partid patriotic în România. E timpul ca patrioții să preia puterea în România, țară condusă de multinaționale și de ucigași de bătrâni. 

Avem parteneri în toate statele lumii, cu cei care îmbrățișează această gândire suveranistă, patriotică. Lista la europarlamentare va fi condusă de Gheorghe Piperea și Cristian Terheș

Exista extrema stângă, globaliștii, care ne prezintă ca fiind naziști. Și pe premierul Netanyahu l-au acuzat de așa ceva. Ciudat, din moment ce e premierul Israelului”, a precizat liderul AUR, la România TV.

George Simion: „Am ajuns să ne facem strategiile AUR departe de zonele unde există semnale GSM. E un sistem de teroare”

„Este posibil orice, inclusiv eliminarea fizică. Suntem primul partid de opoziție, anti-sistem. Acest lucru nu e acceptat de către cei care vor ca românii să rămână iobagi, în poziția ghiocelului la Bruxelles.(…) Vom lupta până la capăt: ori ei, ori noi!”

, a mai comentat George Simion.

„Mă urmăresc mașinile oriunde mă duc. Telefoanele îmi sunt ascultate. Am ajuns să ne facem strategiile AUR departe de zonele unde există semnale GSM. E un sistem de teroare (…)”,  a completat Simion.

George Simion (AUR): „Noi suntem alături de conservatori, suveraniști, patrioți”

Liderul partidului de opoziție a profitat de ocazie și a profitat ideologia „globalistă”, promovată de către rețeaua George Soroș.

„S-au spus multe gogomănii de-a lungul timpului despre AUR. S-a spus că am propus-o pe doamna Firea și alți ucigași de bătrâni. Nici cu ei nu suntem, nici cu USR! Noi credem în tricolor, nu în curcubeul LGBT. Nu o susținem nici pe doamna Pippidi sau Macovei, care au avut grijă de ONG-ul lui Soroș. Suntem în totală opoziție cu ideologia lui George Soros, care lucrează pe partea globalistă a lumii. Noi suntem alături de conservatori, suveraniști, patrioți. 

Domnul Soroș a făcut multe rele. A promovat această ideologie împotriva firii și în America, și în Europa. El, împreună cu fiul său, ar trebui să se retragă și să nu mai promoveze astfel de ideologii. 

Încearcă să convingă copiii că pot apela la schimbări de sex. În Norvegia și alte state încearcă să creeze instituții care să fure copiii (…) Joi, vom fi în stradă (n.r. – apropo de proiectul cu vaccinarea obligatorie)”, a completat Simion.