George Simion, aniversarea haiducească, hore, sârbe şi scandări anti USR VIDEO

George Simion și-a sărbătorit marţi ziua de naștere la 100 de metri de locuința personală din Tunari, ”la iarbă verde". Dan Diaconescu şi Bobby Păunescu au fost doi dintre invitaţii surpriză.

22 sept. 2021, 23:41

Petrecere de zile mari în plină pandemie cu liderul AUR! George Simion și-a serbat ziua alături de apropiați pe acorduri de muzică de petrecere și sub fumul gros al grătarelor. George Simion și-a sărbătorit ziua de naștere ”la iarbă verde”, în Tunari. Au fost peste 100 de invitatţi la petrecerea câmpenească din Tunari  Atmosfera a fost una încinsă până la incandescență, iar măsurile de restricție și distanțarea socială au fost ”uitate” cu desăvârșire în timp ce participanții s-au ”prins” în hore și sârbe, scrie Gandul.ro

Invitații lui George Simion, multe nume surpriză,  au trecut de la cântece patriotice la ”Imnul Golanilor”, dar au fost şi hore, sârbe și cântece de unire cu Republica Moldova.

EXCLUSIV George Simion, după introducerea certificatului verde: „Începe discriminarea între români. Vor veni nişte manifestaţii puternice”

Printre cei invitați au fost și co-președintele AUR, Claudiu Târziu, senatorul AUR Sorin Lavric, omul de afaceri Bobby Păunescu, Dan Diaconescu, dar și Dan Filimon, fostul consilier al lui Daniel Tudorache.

Inițial, participanții la ziua de naștere a lui George Simion au fost în jur de 20, numai că, pe parcurs, numărul petrecăreților a crescut constant, iar buna dispoziție a căpătat și accente mai de galerie de fotbal, adversarii politici fiind luați în colimator și ”săgetați” în consecință.

Meniul s-a axat în special pe mâncare tradițională, conţinând carne de porc și carne de oaie, la proțap,  dar şi un tort pe măsura liderului de partid în ascensiune.

S-a cântat „La mulţi ani”, iar după ora 22.30, petrecerea s-a subţiat semnificativ, show-ul mutându-se a doua zi în Parlament, la votul pentru introducerea certificatului verde.

EXCLUSIV George Simion: „Grupuri apropiate de Cotroceni ne solicită constant favoruri, dar cei 43 de spartani AUR din Parlament se comportă cu golanii ca nişte golani, cu gentlemenii ca nişte gentlemeni”
Imagini: gandul.ro


loading...