George Simion, anunţ după ce AUR a obţinut un scor surprinzător la alegerile parlamentare din 2020: Vrem să schimbăm mentalitatea românească!

George Simion a făcut prima declaraţie după ce AUR a obţinut un scor surprinzător la alegerile parlamentare din 2020. Acesta a susţinut că e prima bătălie pe care AUR o duce cu sistemul care "ne-a distrus timp de 30 de ani" şi face un apel la români să se alăture în luptă alături de formaţiunea politică.

06 dec. 2020, 21:07

George Simion, anunţ după ce AUR a obţinut un scor surprinzător la alegerile parlamentare din 2020. Ce spune fondatorul formaţiunii politice.

„Suntem radicali faţă de sistemul care ne-a distrus timp de 30 de ani. E prima bătălie pe care AUR o duce, de aceea azi fac un apel la români să se alăture AUR pentru a schimba pe toate palierele societatea românească. Trebuie să schimbăm mentalitatea politică. E singura variantă pentru românii pentru bună credinţă şi de aceea îi chemăm alături de AUR.

Rog fiecare reprezentant din secția de votare, care este sub sigla AUR să rămână până la final, până are o copie după procesul-verbal. În mod normal scorul nostru nu este cel afișat de sondaje sau de exit-poll-uri. În mod normal, scorul nostru electoral trebuie să ajungă 8-9%. Ce este sub această cifră va constitui un semn mare de întrebare și subiect pentru următoarele noastre acțiuni. (…) Avertizez încă o dată reprezentanții de la STS care n-au validat acele procese-verbale care nu erau ștampilate și nu au luat atitudine, cât și președinții de secții de votare să nu încerce să distorsioneze realitatea din urnele de vot.

Este o mare victorie pe care reuşim să o obţinem la un an de existenţă a Alianţei pentru Unirea Românilor. Se anunţă a fi un rezultat foarte bun. Am luat peste cele 500.000 de voturi pe care ni le-am propus şi care ar trebui să ne asigure intrarea în Parlament dacă tot procesul electoral se desfăşoară aşa cum trebuie. Este o victorie a neamului românesc. (…) Suntem surpriza acestor alegeri. Vă mulţumesc şi vă felicit pe toţi pentru lucrul mare pe care am reuşit să-l facem astăzi. Bravo, victorie!”, a spus George Simion.

Partidul politic a fost  înființat în septembrie 2019 de către activistul unionist și candidatul de la alegerile europarlamentare ale aceluiași an George Simion. Alianţa propune o abordare contractualistă a politicii. Acesta are filiale în 22 de țări din Europa și America de Nord.

Unul dintre cei mai importanţi membri ai formaţiunii politice  este actorul Mircea Diaconu, fost europarlamentar. Candidaţii AUR din Bucureşti, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, sunt copreşedintele Claudiu Târziu care deschide lista pentru Senat, şi, George Simion care deschide lista pentru Camera Deputaţilor. AUR propune însă doi candidaţi controversaţi, generalul Nicolae Roman şi militarul de carieră Francisc Tobă.

Potrivit paginii „Spune nu corupţilor”, generalul Nicolae Roman a participat „la masacrul” contra revoluţionarilor de la Timişoara, iar Francisc Tobă apare în dosarul legat de represiunea Revoluţiei de la Sibiu.

Valorile partidului AUR

Familia este baza oricărei societăți sănătoase. De aceea, este vital ca societatea să stimuleze constituirea de familii, să sprijine și să apere familia. Membrii unei familii au o legătură de sînge, dar şi una de ordin spiritual, integrată în unitatea complexă a neamului.

Națiunea este comunitatea tuturor celor care au o limbă, o cultură și o istorie comună, indiferent că se regăsesc între granițele aceluiași stat sau nu. Iubirea de neam este firească și se exprimă prin păzirea şi afirmarea creatoare a fiinţei şi geniului naţional, precum şi printr-un efort conştient de armonizare cu celelalte neamuri, în concertul universal al omenirii.Idealul național este reunificarea tuturor teritoriilor care aparțin comunităților românești istorice.

Credința creștină este fundament al civilizației europene și izvor de sănătate morală. Libertatea și demnitatea persoanei sînt de neconceput în absența legii morale, care este conținută în învățătura de credință.

Libertatea este cel mai de preț dar al lui Dumnezeu pentru om și se cuvine apărată și păstrată. Libertatea de gîndire, de credință, de exprimare, de asociere, de mișcare, de inițiativă, precum și accesul liber al persoanei la o activitate economică sînt esențiale într-o democrație.

Citeşte şi: Exit-poll SOCIOPOL – ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Egalitate PSD-PNL. Surpriza totală a scrutinului din 6 decembrie


loading...