George Simion anunţă că va acorda burse de 1.000 de lei lunar pentru doi copii români talentaţi

Președintele AUR, George Simion, a anunțat că va acorda burse școlare în valoare de 1.000 de lei pentru doi copii talentaţi ai României, Vlad Ciobanu și David Dumitrescu.

14 aug. 2023, 12:22
George Simion anunţă că va acorda burse de 1.000 de lei lunar pentru doi copii români talentaţi

Acești copii se confruntă cu dificultăți financiare, dar au rezultate bune la învățătură. Aceșta au demonstrat o iubire profundă pentru țara noastră și au impresionat publicul prin talentul lor în emisiuni precum „Românii au talent” și „Next Star”, spune George Simion, liderul AUR.

Programul de burse a fost anunțat de George Simion și va fi valabil până la finalul mandatului său de parlamentar, scrie Substanţial.ro. Vlad Ciobanu, originar din Chișinău, a impresionat întreaga țară cu talentul său artistic la „Românii au talent”.

David Dumitrescu, din București, a fost remarcat pentru talentul său la „Next Star”. Președintele AUR a subliniat că acești tineri merită sprijinul și recunoașterea pentru performanțele lor și dragostea pentru România.

În plus, AUR a lansat un alt program, „microbuze școlare pentru elevii de la sate”, pentru a ajuta copiii din zonele rurale să aibă acces la educație. Simion a evidențiat că accesul la educație în mediile rurale este o problemă persistență și că autoritățile trebuie să implementeze programe și soluții eficiente pentru a îmbunătăți această situație.

Astfel, AUR se angajează să sprijine educația și să susțină copiii talentați din România, oferind burse și facilitând accesul la educație în zonele rurale prin programe precum „microbuze școlare pentru elevii de la sate”. George Simion a subliniat importanța educației și a recunoscut că sprijinul acordat copiilor este crucial pentru dezvoltarea lor și pentru viitorul țării noastre.

Citeşte şi: Victor Ciutacu, audienţe record la interviul cu Marcel Ciolacu: „Meserie grea, copii. Plec puţin, voi mai studiaţi, în toamnă daţi restanţa”