George Simion anunţă cel mai mare protest din pandemie: „Vin minerii din Valea Jiului. Îl dăm jos pe Cîţu, apoi urmează Iohannis”

Copreşedintele AUR George Simion a anunţat marţi seară că la protestul programat sâmbătă în Piaţa Universităţii vor veni români din toate categoriile profesionale, mai ales cele mai afectate de măsurile luate de autorităţi pentru contracararea pandemiei de Covid.

29 sept. 2021, 08:53
George Simion anunţă cel mai mare protest din pandemie: „Vin minerii din Valea Jiului. Îl dăm jos pe Cîţu, apoi urmează Iohannis”

George Simion a declarat că se bazează pe prezenţa la protestul din Piaţa Universităţii a minerilor din Valea Jiului şi estimează că în stradă vor ieşi zeci de mii de oameni pentru a înlătura guvernul Cîţu, umrătoarea ţintă fiind chiar Klaus Iohannis.

”Vom protesta în stradă, în Parlament, în justiție, pentru a da jos acest guvern. Vor veni oameni din toată țara, mineri din Valea Jiului, sâmbătă, de la ora 17:00, în Piața Universității. Protestăm pentru a-l da jos pe Florin Cîțu.

Sistemul îl protejează. Sper să nu îl mai avem pe acest individ odios în fruntea țării. CCR a spus că s-a tergiversat degeaba moțiunea noastră. Pe noi nu ne interesează moțiunea pe care am introdus-o noi, moțiunea PSD, ci să scăpăm de Cîțu.

Citeşte şi: Gafă, marca Iohannis. Președintele s-a contrazis singur: „Sunt foarte mulți români care s-au vaccinat. Păcat că sunt așa puțini”

Când spun ”sistem” mă refer la cei care l-au pus pe Cîțu președintele PNL. Trebuie să scăpăm de acest guvern trădător de țară din Palatul Victoria.

Nu avem nicio problemă să ajungem la alegeri anticipate. Mă aștept să vină, la protestul de sâmbătă, zeci de mii de oameni.

Îl dăm jos pe Florin Cîțu, iar apoi o să urmeze Klaus Iohannis.”, a spus George Simion la România TV.

Citeşte şi: Lucian Bode explică de ce nu a intervenit la congresul PNL pentru a fi respectate măsurile anti-COVID. „Nu eram nici organizator, nici ministru de Interne”