George Simion anunţă cum ar fi posibilă o colaborare dintre AUR şi PSD. „S-ar putea ca Vasile Dîncu să fie băiatul nostru”

Copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor a dezminţit informaţia potrivit căreia Vasile Dîncu s-ar afla în spatele accederii AUR în Parlament. George Simion crede, însă, că preşedintele Consiliului Naţional al PSD ar fi mai îndreptăţit să-l consilieze pe probleme politice.

16 dec. 2020, 12:43
George Simion anunţă cum ar fi posibilă o colaborare dintre AUR şi PSD. „S-ar putea ca Vasile Dîncu să fie băiatul nostru”

Vasile Dîncu a fost fotografiat alături de George Simion la sediul IRES din Capitală, ceea ce a generat speculaţii cu privire la o posibilă colaborare între PSD şi AUR.

George Simion (AUR): „Noi putem să fim strategi pentru Dîncu”

Întrebat dacă Dîncu are legătură cu înfiinţarea partidului AUR şi dacă se consideră „băieţii dumnealui”, George Simion a afirmat:

„S-ar putea el să fie băiatul nostru şi să stiţi că sunt duhuri aşa care unele dintre ele sunt şi distrugătoare şi nu îşi ascultă stăpânii, aşa că s-ar putea să fim duhul care îl mănâncă pe cel care găsește lampa. Acum vorbind mai serios, cred că noi am scos singurul scor satisfăcător din aceste alegeri şi mai degrabă noi putem să fim strategi pentru Dîncu, nu Dîncu pentru noi. Am gândit-o noi, nu domnul Dîncu. Şi nu gândesc alţii pentru noi. Ne duce şi pe noi capul”, a declarat George Simion, liderul AUR, la Realitatea PLUS.

Citeşte şi: Vasile Dîncu s-a întâlnit cu George Simion după alegerile parlamentare. Ce spune despre o colaborare politică între PSD şi AUR

Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a declarat că a avut o întâlnire cu George Simion, unul dintre copreşedinţii AUR. Principalul subiect al discuţiilor a fost rezultatul unui sondaj de opinie deoarece nu a fost vorba despre o întâlnire politică.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD a negat că ar putea negocieri politice cu AUR, despre care a spus că este un „partid anti-sistem”.

„Nu am vorbit despre niciun fel de alianţă politică. Nici măcar nu ne-ar ajuta dacă facem acest lucru, nici procentele nu ne ajung ca să facem o majoritate şi nici nu cred că suntem compatibili în acest moment. AUR este un partid contra sistem, noi facem parte încă din mainstream-ul politic şi atunci cu siguranţă nu avem prea multe ce să colaborăm”, a explicat Vasile Dîncu, la Digi24, conform News.ro.

Întâlnirea dintre Vasile Dîncu şi George Simion a avut loc joi. Duminică, Dîncu a explicat că Simion l-a sunat pentru a discuta despre rezultatele unui sondaj de opinie.

Citeşte şi: Cum a intrat AUR în Parlament. Vasile Dîncu: „A apărut din cauza aroganţei şi a lipsei de dialog cu oamenii în pandemie”