George Simion, apel public la Rareș Bogdan: „Cred că o să își dea seama că are nevoie de bodyguard, cineva să îl apere pentru minciunile pe care le-a spus”

George Simion a făcut un apel către ărim vicepreședintele PNL Rareș Bogdan să meargă împreună în fiecare localitate din România sau comunitate din diaspora.

22 oct. 2023, 22:40
George Simion, apel public la Rareș Bogdan: „Cred că o să își dea seama că are nevoie de bodyguard, cineva să îl apere pentru minciunile pe care le-a spus”
George Simion a făcut un apel public la Rareș Bogdan

Liderul AUR George Simion a făcut apel la prim vicepreședintele PNL Rareș Bogdan să meargă alături de el în fiecare localitate din România, în orice comunitate din diaspora, pentru a-și da seama ce repercursiuni au promisiunile pe care le-a făcut și nu le-a îndeplinit.

Citește și: George Simion anunţă două referendumuri, unul pentru precizarea că familia este formată din bărbat şi femeie, al doilea pentru garantarea în Constituţie a dreptului la numerar

„Am stat să ascult atent prezentarea candidaților noștri și cred că noi avem mai multe cadre universitare aici decât au toți ceilalți candidați care să fi trecut bacul. Avem cea mai bună listă pentru Parlamentul European. În schimb, știți ce trimit ei în Parlamentul European? Lista PNL-ului va fi deschisă de Rareș Bogdan. Stau și mă uit atent, pentru că a făcut niște declarații Rareș Bogdan despre AUR, stau și mă uit atent la ceas. Am făcut un calcul: sunt exact 1652 de zile de când Rareș Bogdan a promis că taie pensiile speciale. Și încă mai taie la ele.

Citește și: George Simion a anunţat candidatul AUR la Primăria Capitalei. „Cred cu tărie că o să facem iarăşi o nouă surpriză!”

Mergem împreună, umăr la umăr, în fiecare localitate din România, în orice comunitate din diaspora vrea el, merg împreună cu el și, mergând așa pe stradă, cred că o să își dea seama că are nevoie de bodyguard, cineva să îl apere pentru minciunile pe care le-a spus și pentru felul în care a păcălit românii în 2019. Asta este batjocură, este bătaie de joc la adresa românilor de 33 de ani”, a spus George Simion, potrivit mediafax.ro.

George Simion a participat, duminică, la un eveniment de prezentare a candidaților AUR la Parlamentul European la Iași.