George Simion aruncă bomba despre vaccinarea propriilor copii. ”Nu sunt un nebun cum au precizat unii, nu sunt antivaccinist”

Președintele AUR, George Simion, a declarat miercuri seară că și-ar vaccina copiii pentru că nu este nebun. Mai mult, oficialul a ținut să precizeze faptul că dacă partidul său va ajunge la guvernare, va investi foarte mult în Institutul Cantacuzino.

16 aug. 2023, 23:12
George Simion aruncă bomba despre vaccinarea propriilor copii. ”Nu sunt un nebun cum au precizat unii, nu sunt antivaccinist”
George Simion aruncă bomba despre vaccinarea propriilor copii.

George Simion aruncă bomba despre vaccinarea propriilor copii. Liderul AUR a fost invitat la Prima News, unde a fost întrebat dacă și-ar vaccina copii, acesta răspunzând afirmativ și sugerând că cei care sunt antivacciniști ar fi nebuni.

Citește și George Simion, declaraţii incendiare la adresa lui Viktor Orban: „Poate prietenul său, domnul Putin, vrea să schimbe graniţele în Asia”

George Simion aruncă bomba despre vaccinarea propriilor copii

Întrebat dacă şi-ar vaccina copiii, liderul AUR a răspuns: „Cu siguranţă, nu sunt un nebun cum au precizat unii, nu sunt antivaccinist”.

„Eu vreau doar să nu se repete ororile care s-au întâmplat în timpul pandemiei când, dacă nu făceam noi nişte proteste mai radicale, nu te mai lăsau la locul de muncă dacă nu erai vaccinat. Asta însemna vaccinare obligatorie. Noi nu vrem să ajungem acolo. Sigur, toate vaccinurile elementare trebuie făcute”, a mai spus George Simion.

Mai mult, George Simion a subliniat că în protestul anunţat pentru joi la Ministerul Sănătăţii vor transmite că vaccinarea nu trebuie să fie obligatorie.

„Statul trebuie să se asigure în primul rând că cei care doresc să se vaccineze, pe ei, pe copiii lor, au acces. În momentul acesta sunt probleme cu unele vaccinuri, nu se găsesc. Nu trebuie să îi forţeze, să le impună, să creeze temeri, pentru că noi venim după un regim totalitar, oamenii în România nu au încredere că statul le vrea binele”, a mai spus George Simion.

Totodată, George Simion a ținut să precizeze că dacă după alegerile de anul viitor AUR va ajunge la guvernare, va investi foarte multe resurse în Institutul Cantacuzino.

Reprezentanţii partidului AUR au anunţat că vor organiza un protest, joi începând cu ora  11.00, față de Strategia Naţională de Vaccinare pregătită şi elaborată de Ministerul Sănătăţii.

Liderii AUR susțin că această strategie nu este altceva decât un plan metodic pentru a impune, pe şest, obligativitatea vaccinării şi solicită ministrului Alexandru Rafila să retragă imediat Strategia Naţională de Vaccinare.

Schema lui George Simion prin care a strâns un milion de lei în două săptămâni

George Simion a anunțat că a lansat aplicația AUR, unde simpatizanții pot cumpăra diverse pachete promoționale ce includ beneficii diferite, toate fiind contracost.

Cea mai scumpă variantă include o întâlnire unu la unu cu George Simion, iar liderul partidului explică faptul că modelul este unul internațional, dând ca exemplu SUA, unde se plătesc anumite întâlniri la masă cu liderii politici.

Există trei pachete disponibile în aplicația AUR:

  • pachet standard – costă 100 de lei și îți aduce 10% reducere la magazinele AUR, tur organizat la Parlamentul României și un tricolor;
  • pachet argint – costă 1.500 de lei și primești cărți, 15% reducere la magazinele AUR, tur organizat la Parlament, un steag și un tricou;
  • pachet aur – costă 5.000 de lei și pentru acești bani ai cărți, 20% reducere la magazinele AUR, tur organizat la Parlament, un steag, un tricou, o insignă, acces la conferințele și evenimentele AUR și o întâlnire „unu la unu” cu președintele partidului.

Contactat de Libertatea, președintele AUR, George Simion, a spus că până la finalul lui iunie, peste 3.000 de oameni au cumpărat aceste pachete din aplicație: 2.893 de pachete standard, 98 de argint și 217 pachete gold. În mai puțin de două săptămâni, de când a fost lansată aplicația, partidul a încasat peste un milion de lei.

George Simion a mai explicat pentru sursa citată că în momentul în care cineva cumpără unul dintre cele trei pachete, acea persoană devine automat membru al partidului. Adică partidul îl va număra ca fiind membru AUR.

Simion susține că este o practică comună aceea de a se întâlni cu cei care plătesc. Partidul, a adăugat Simion, s-a inspirat chiar de la practicile politicienilor din America: „e ca o strângere de fonduri ca în Statele Unite și au loc întâlniri cu oamenii care plătesc această cotizație, această contribuție”.

Citește și Planul lui Viktor Orban în România, devoalat de către George Simion: „La Cluj e o altă lume!” | EXCLUSIV