George Simion, atac dur la adresa USR: „Au îngenuncheat România și au transformat-o în groapa de gunoi a Europei”

Președintele partidului AUR, George Simion, a lansat un atac dur la adresa USR, pe care îl consideră o formațiune politică coruptă care predă România în mâinile străinilor.

11 mai 2021, 22:28
George Simion, atac dur la adresa USR: „Au îngenuncheat România și au transformat-o în groapa de gunoi a Europei”

Președintele AUR, George Simion, a lansat un atac dur la adresa USR, pe care îl consideră un partid antinaționalist și anticreștin, al cărui scop este acela de a sărăci România și de a transforma țara în groapa de gunoi a Europei. George Simion i-a criticat dur atât pe liderul USR, Dan Barna, cât și pe membrul UDMR, Tanczos Barna, ministrul Mediului, implicat în scandalul uciderii ursului Arthur.

„Ambii Barna din Guvern, și cel de la Mediu din UDMR, și cel de la USR, fac parte dintr-un partid antinaționalist, anticreștin, plin de ipocrizie. Au vrut să-și creeze imaginea unor oameni puri, dar au îngenuncheat România, și au transformat România într-o groapă de gunoi a Europei, această creatură de partid fură bogatiile românilor. Noi, AUR, acuzăm această situație creată, iar acum se dovedește că ei sunt o Românie care, în frunte cu domnul Iohannis, se predă străinilor”, a afirmat președintele AUR.

Președintele partidului AUR, George Simion, și-a îndreptat atenția și către Dacian Cioloș, pe care l-a acuzat de lipsă de integritate și ipocrizie, în contextul în care Cioloș a fost ales să reprezinte România în Comisia Europeană de două ori.

„Dacian Cioloș a fost comisar european de două ori, o dată numit de Ponta si a doua oară de Băsescu, așadar Cioloș nu este un om integru. USR trebuie să dispară pentru că este o formațiune antinaționalistă, care urăște profund neamul românesc”, a menționat George Simion.

Atacul dur al lui George Simion demască USR-ul: „Vor legalizarea vânzării de teren agricol către străini”

Președintele AUR consideră, de asemenea, că USR nu vor mai prinde alegeri anticipate, și că sistemul electoral este construit să întrețină mafia care alungă românii peste hotare. George Simion și-a manifestat și bucuria față de faptul că românii au putut petrece Paștele în biserici, și s-a declarat mulțumit de relaxarea restricțiilor.

„Îmi pare bine că am putut sărbatori Paștele în biserici, sunt bucuros că s-a dovedit că toate informațiile exagerate despre pandemie erau o minciună, și că nu a existat un număr record de cazuri. Mergem înainte fără teamă de sistemul care distrus România”, a mai adăugat Simion.

George Simion a criticat și legile USR cu privire la vânzarea terenurilor agricole către persoanele din afara țării.

„40% din terenul agricol este deja vândut, iar prin această legislație impusă de coaliție se vrea depașirea pragului de 50%. Se va legaliza vânzarea de teren agricol către pesoane fizice străine. Gripa porcina s-a răspândit prin mistreți. Specialiștii noștri au facut demersuri ca gripa porcină să fie stopată la intrarea în Romania. Nimeni nu este interesat de acest aspect, pentru că ei vor ca toată lumea să se hranească din hipermarket-uri, nu de la fermele țăranilor. Dăm o gramadă de bani pe vaccinuri, nu pe prevenție, sport și mâncare sănătoasă. Ei toți sunt o adunătură de criminali”, a subliniat liderul AUR.