George Simion atacă PSD la moţiunea împotriva lui Virgil Popescu: „Nu îi mai invocaţi vă rog pe cei de la PSD. Le-a mâncat pisica limba”

Liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis a precizat că se aştepta ca forţele politice parlamentare să îşi unească forţe pentru a veni cu măsuri în această perioadă marcată de criză energetică, însă tot ce a văzut la dezbaterea moţiunii simple a USR împotriva ministrului Virgil Popescu au fost doar „acuzaţii, miştouri şi ironii”.

06 sept. 2022, 17:48
George Simion atacă PSD la moţiunea împotriva lui Virgil Popescu: „Nu îi mai invocaţi vă rog pe cei de la PSD. Le-a mâncat pisica limba”

Liderul AUR George Simion a afirmat că Virgil Popescu este „invincibilul ministru al Energiei care pretinde calm, înţelepciune, viziune” şi a reiterat că partidul său nu îl va lăsa pe ministru să vândă Termocentrala Mintia.

„Nu îi mai invocaţi vă rog pe cei de la PSD. Le-a mâncat pisica limba. Virgil Popescu stă frumos la banca lui. A executat toate ordinele pe care le-a primit şi e susţinut în trei Cabinete ca ministru al Energiei. Este invincibilul ministru al Energiei care pretinde calm, înţelepciune, viziune. Vă bateţi joc de toţi românii care plătesc indirect costul, prin subvenţii de 3% din PIB şi prin preţuri”, a declarat George Simion, de la tribuna Camerei Deputaţilor, la dezbaterea moţiune simple a USR împotriva ministrului Virgil Popescu. El a adăugat că „ultimul tun dat de cel care se fereşte să vină la această bancă, de cel pe care toată ţara îl strigă – hoţul Virgil este Termo Mintia”.

Criza energetică | Mircea Coșea trage semnalul de alarmă: „România poate ajunge în incapacitate de plată! Ne așteaptă mai mult de 10 ani plini de crize!”

„Hoţul Virgil e lăsat să vândă pe 90 milioane euro Termo Mintia unde doar 150 milioane de euro a fost retehnologizarea. Nu o să permitem vânzarea Termo Mintia, avocaţii noştri o să o oprească şi o să ne legăm şi cu lanţuri la Deva, dacă e cazul, ca să vă întrerupem”, a completat liderul AUR.

George Simion a fost ‘decorat’ în Parlament de ministrul Energiei: „Ați depășit planul cincinal la propagandă rusească”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu (PNL), i-a oferit marți, liderului AUR George Simion, în plenul Camerei Deputaților, medalia Ordinul Muncii pentru depășirea „planului cincinal la propagandă rusească”.

„Am vazut ieri o declaratie a lui Dmitri Medvedev – ‘Nu stați tăcuți, Rusia poate auzi’. Deci a circulat peste tot, a circulat pe Bloomberg, absolut peste tot. Deci înțeleg că v-ați făcut auzit, că vă veți face auzit, este un îndemn pe care dl Medvedev vi l-a trimis și tocmai pentru asta dle Simion, pentru că nu mai puteți să mergeți acolo să vă decoreze, eu vă înmânez, vă rog frumos, aici, Medalia Ordinul Muncii, clasa a III-a. O las aici. Este o medalie care cred că vă onorează pentru că ati depasit planul cincinal la propaganda ruseasca in doi ani si jumatate”, i s-a adresat ministrul Energiei liderului AUR.

Cătălin Drulă: Virgil Popescu arde gazul de pomană de trei ani de zile. Virgil Popescu, groparul energiei, este ministrul PSD

Liderul USR Cătălin Drulă a declarat că ministrul Energiei „arde gazul de pomană de trei ani de zile”, iar tot dezastrul din domeniul energiei i se datorează. Acesta l-a numit pe Virgil Popescu ministru al PSD.

Cât plăteşte lunar ministrul Virgil Popescu factura la energie. Sfaturile ministrului Energiei pentru politicienii care induc panica

„Mă întreb unde e PSD azi, că nu prea vă aud în sală. Constat şi o premieră negativă, e prima oară în 6 ani când unui ministru îi e frică să se aşeze pe locul desemnat unui ministru. Virgil Popescu arde gazul de pomană la Ministerul Energiei de trei ani de zile. De trei ani de zile nu poate invoca nici greaua moştenire, nici că n-a avut timp să-şi pună în practică proiectele. Dezastrul energiei în care a ajuns România i se datorează sută la sută şi îi aparţine şi în orice parlament normal la cap un astfel de ministru ar fi demis. Dar voi, PNL şi PSD, sunteţi pe interesul de gaşcă, nu pe interesul celor v-au trimis aici şi care suferă din cauza ministrului Virgil Popescu. Îi văd pe cei de la PSD cu capul în jos. Voi îl ţineţi ministru. Este un ministru PSD. Virgil Popescu, groparul energiei din România, este ministrul PSD. Dar nu-i nimic, că românii nu uită. Asta de mâine, când o să-l apăraţi pe Virgil, vă ţin minte. O să vină şi pentru voi şi pentru ei ziua decontului. Se apropie, v-o garantez eu”, a afirmat Cătălin Drulă, marţi la dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Energiei în plenul Camerei.

Simonis, la dezbaterea moţiunii simple a USR împotriva ministrului Energiei: Am văzut acuzaţii, miştouri şi ironii. Nu cred că oamenii au nevoie de ironii în această perioadă, au nevoie de soluţii

„Mărturisesc că mi-am propus pe la început să iau cuvântul mai la final pentru a vedea cum se desfăşoară dezbaterile pe această moţiune simplă. De ce asta? Pentru că am sperat până în ultima clipă că opoziţia împreună cu puterea şi toate forţele pro-occidentale vor încerca să vină şi cu soluţii, să discutăm despre ce putem face împreună pentru a ieşi din situaţia în care ne aflăm. Am văzut acuzaţii, miştouri şi ironii. Nu cred că oamenii au nevoie de ironii în această perioadă, au nevoie de soluţii”, a afirmat Alfred Simonis, la dezbaterea de marţi în plenul Camerei a moţiunii simple a USR împotriva ministrului Virgil Popescu.