George Simion continuă scandalul cu Rareş Bogdan. „Aştia sunt oamenii pensați care ne conduc. Mai bine extremiști decât corupți”

Deputatul George Simion a răspuns acuzaţiilor lansate de Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, care susţine că partidul AUR are la conducere "huligani" şi "extremişti". Liderul AUR a pe europarlamentarul liberal că "minte" şi că "s-a îmbogățit pe seama românilor".

17 ian. 2022, 19:43
George Simion continuă scandalul cu Rareş Bogdan. „Aştia sunt oamenii pensați care ne conduc. Mai bine extremiști decât corupți”

George Simion a reaacţionat după ce Rareş Bogdan a afirmat că AUR recurge la „acțiuni asemănătoare cu ale legionarilor şi fasciștilor”

„Cine sunt huliganii din Fruntea AUR, de ce încearcă ei să spună că sunt puternici şi de neatins? Cine le ţine spatele şi le dă asigurări că nu vor fi retrași în garnizoane? Cine marchează banul? Rețeta de la vârful AUR folosește ingrediente pe care oamenii cu minimă educaţie, darămite specialişti, le pot identifica rapid: antisemitism, ură de rasă, discurs instigator contra romilor, ură faţă de Uniunea Europeană, populism acțiuni asemănătoare cu ale legionarilor şi fasciștilor- vânători de oameni, liste negre”, a precizat Rareş Bogdan în cadrul unei emisiuni TV.

Citeşte şi: Rareş Bogdan spulberă AUR. „Un grup de golani. Milioane de cetățeni așteaptă ca statul să reacționeze în fața mitocăniei violente”

În replică, George Simion, copreședinte AUR, l-a acuzat pe Rareş Bogdan c-ar fi vrut „să ne cumpere colegii să nu se prezinte la votul pentru moţiunea de cenzură” împotriva Guvernului Cîţu.

Rareş Bogdan nu are curajul unei confruntări televizate în care să ne spunem părerile. Nu are curaj, nu este bărbat să susţină aceste afirmații. Chiar ne-a ameninţat zilele acestea că o să se ducă la șeful său Macron, că AUR l-a supărat şi suntem extremiști. Rareş Bogdan minte.

Voia să ne cumpere colegii să nu se prezinte la votul pentru moţiunea de cenzură. Rareş Bogdan care s-a îmbogățit pe seama românilor şi ne dă nouă acum lecții de moralitate. (…)

Noi, AUR, am fost 32 de ani la putere când făcea emisiuni şi lua bani de la diferiți invitaţi? Avem şi martori în sensul ăsta. Acum ne atacă, că suntem huligani şi extremiști. Este un mincinos, să îi fie ruşine pentru afirmațiile astea. Mai bine extremiști decât corupți”, a spus George Simion, conform Antena3.

În timpul intervenției lui George Simion, Rareş Bogdan a transmis un mesaj în care a precizat că afirmațiile liderului AUR nu sunt adevărate.

„Dacă doream să caut şi să doresc să caut pe cineva, caut direct. Nu am vrut şi nu am nevoie de intermediari, oameni care se bagă în seamă. Spun că nu este adevărat, că sunt prostii. Mi se pare penibil să ia cineva în considerare aşa ceva”, a transmis Rareş Bogdan, potrivit sursei citate.

Replica lui George Simion nu întârziat să apară.

„Nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu-i miroase, dar ştie toată lumea cine e. Mă bucur că astfel de impostor nu va mai fi votat niciodată în România.

Mă bucur că de 4 zile delirează şi ne spune lui Emmnuel Macron. O să ne dea bătăiţă, ce o să ne facă? Rareş Bogdan s-a descalificat! Aştia sunt oamenii pensați care ne conduc”, a spus George Simion, copreședinte AUR la Antena 3.

Citeşte şi: EXCLUSIV | George Simion reacţionează în scandalul cu Rareş Bogdan. „Mi-a dat mesaj la 12 noaptea. Eu nu răspund noaptea la telefon” VIDEO


loading...
Partenerii noștri