George Simion continuă seria de atacuri la adresa lui Virgil Popescu: ”Dacă era demis la timp, aveam curent electric mai ieftin” / EXCLUSIV

George Simion s-a urcat la pupitrul unde trebuia să vorbească Virgil Popescu astăzi, într-o conferință de presă. Din cauza faptului că în sală era prezent George Simion, Virgil Popescu nu a mai dorit să susțină conferința de presă.

05 dec. 2022, 21:53
George Simion continuă seria de atacuri la adresa lui Virgil Popescu: ”Dacă era demis la timp, aveam curent electric mai ieftin” / EXCLUSIV

George Simion s-a urcat la pupitrul unde trebuia să vorbească Virgil Popescu  într-o conferință de presă. Președintele AUR  a vorbit astăzi în exclusivitate la România TV despre ce s-a întâmplat astăzi.

George Simion, despre Virgil Popescu : ”Dacă era demis la timp, aveam curent electric mai ieftin”

Președintele AUR a declarat că până acum i-a cerut lui Virgil Popescu de cel puțin zece ori să se întâlnească cu el, însă Minsitrul Energiei ar fi refuzat.

”Finalitatea e opoziția  politică, un semnal de alarmă ca deși Rormania isi dorește o planetă verde iată cum Virgil anunță ca în 2026 vor fi taxati toți cei care produc energie pe bază de fotovoltaice. Dacă Virgil Popecu era demis la timp, aveam curent electric mai ieftin. Azi m-am mai bătut virtual în declarații cu Tanczos,  Barna și am fi avut și lemne mai ieftine. Cred că s-ar putea să fie singura amendă pe care o plătesc, dar cu sigurantă Virgil Popescu trebuie să fie sancționat de opinia publică în toate modurile. Eu nu aș fi încurcat conferința de presă a domnului Virgil Popescu. El se teme de noi. De aia a stat în birou ca un laș să nu dea ochii cu noi. Virgil Popescu a făcut cea mai mare eroare că nu a venit la conferință. De exemplu pe domnul Daea l-am criticat în emisiunea dumneavoastră pentru că a dat o ordonanță care spune că țăranii care vor primi îngrășăminte vor primi pedeapsă cu închisoare. El a avut tăria să vină la mine să îmi spună că nu e adevărat că nu toate îngrășămintele, doar anumite. Virgil Popescu a dat acest act normativ care va speria pe foarte mulți. De zece ori (i-a cerut o întâlnire lui Virgil Popescu) le am filmate și a zis ba că nu e, ba că e în altă întâlnire și nu știe când termină. Am și făcut interpelări”, a declarat acesta la Punctul Culminat de la România TV.

Citește și: Continuă scandalul! George Simion susține că a ajuns la disperare: „Îl caut de 6 luni pe ministrul Virgil Popescu! / Se baricadează în birou!”

Ce a declarat Virgil Popescu despre George Simion în legătură cu incidentul de astăzi

”Comportament deviant, și singura miză pentru care a venit aici, să facă circ. Așa că cred că decizia înțeleaptă a fost să amânăm această conferință până când persoana respectivă a părăsit… Și ce a făcut astăzi George Simion e o bătaie de joc la adresa instituțiilor statului și la adresa opiniei publice și a dumneavoastră și a tuturor, a jurnaliștilor, a tuturor, pentru că în momentul când ai ceva de comunicat – și o să vedeți că este foarte mult de comunicat și în special astăzi – să vii practic să încerci să denaturezi o conferință și să nu o lași să se întâmple înseamnă că ai un scop ascuns.Pentru că nu întâmplător, astăzi 5 decembrie este în vigoare, a intrat în vigoare embargoul asupra petrolului rusesc. Da, 5 decembrie embargou asupra petrolului rusesc.Tot astăzi, 5 decembrie, a intrat în vigoare plafonarea prețului la vânzarea țițeiului rusesc, plafonare stabilită de către Comisia Europeană pentru statele membre și de către statele G7 plus Australia. Deci, tot astăzi s-au întâmplat 2 lucruri care pun în dificultate regimul din Federația Rusă, care limitează veniturile Federației Ruse, care practic limitează sprijinul financiar al Federației Ruse pentru războiul din Ucraina.Și astăzi domnul Simion este prezent aici, la această conferință de presă, încercând … să nu putem transmite aceste mesaje. Încă o dată, dacă mai era nevoie de această dovadă, că domnul Simion nu este decât o trompetă a rușilor, o trompetă a lui Putin, care acționează împotriva intereselor statului român, mai ales că am rămas și eu surprins și poate și dumneavoastră de ultima dânsului declarație, de ce să ajutăm frații moldoveni, de ce să ajutăm refugiații din Ucraina.Practic, de ce să fim alături de toate forțele democratice împotriva acestui război neprovocat al Federației Ruse împotriva Ucrainei. Ăsta a fost mesajul pe care l-a transmis domnul Simion astăzi, aici, eu trebuie să fac orice să împiedică această conferință de presă când se va vorbi despre embargou împotriva împotriva Rusiei”. – a spus ministrul Virgil Popescu.

Citește și : FOTO: USR a comis-o din nou. A montat un brad strâmb, de Crăciun, într-un mare oraș al României: „Așa primar, așa brad! Jale!”