George Simion, despre accidentul activistului de mediu Daniel Bodnar: „Probabil mafia lemnului a reuşit să-l elimine, fizic”

Liderul partidului AUR, un apropiat al activistului de mediu Daniel Bodnar, a transmis miercuri un mesaj despre accidentul acestuia și despre activitatea pe care o desfășura în Bucovina, demascând defrişările ilegale de păduri.

20 ian. 2021, 11:40
George Simion, despre accidentul activistului de mediu Daniel Bodnar: „Probabil mafia lemnului a reuşit să-l elimine, fizic”

George Simion, copreşedintele partidului AUR, şi-a exprimat părerea despre accidentul de circulaţie în care a fost implicat activistul de mediu Daniel Bodnar, în noaptea de luni spre marţi, în urma căruia a suferit leziuni puternice la nivelul coloanei vertebrale.

„Este absolut regretabil ce s-a întâmplat. Probabil, mafia lemnului a câștigat o bătălie și a reușit să-l elimine, fizic, pe Daniel Bodnar. Războiul abia acum începe. Știm cu toții ce jafuri se întâmplă în Bucovina, știm cum este tăiat lemnul și dus către țări străine și știm fărădelegile pe care Schweighofer și companiile adiacente le realizează în toată țara“, a declarat liderul AUR într-un interviu pentru DC News.

După ce Daniel Bodnar fusese, în decembrie, atacat cu pietre de hoții de lemne, George Simion i-a propus o funcție de consultant parlamentar, dar activistul a refuzat. Liderul AUR spune că partidul său a făcut o interpelare la Ministerul de Interne, cerând elucidarea cât mai rapidă a accidentului în care a fost implicat Daniel Bodnar.

George Simion: „Ar trebui să fie un punct zero pentru un pact național, pentru salvarea pădurilor”

„Am presimțit acest lucru în decembrie, când Daniel a avut un accident și a fost atacat cu pietre. Este clar că accidentul de acum e cauzat de aceste atacuri ale mafioților și cred că ar trebui să fie un punct zero pentru un pact național, pentru salvarea pădurilor din Bucovina și din toată țara.

Eu și colegii mei ne rugăm pentru Daniel și sperăm că își va reveni cât de curând. Suntem alături de familia acestuia. De asemenea, doi colegi chiar au făcut o interpelare la ministrul Afacerilor Interne și sperăm elucidarea cazului cu maximă celeritate.

Întrebarea este de ce nu sunt mai mulți precum Daniel și precum alți activiști civici? Din păcate, îi numeri pe degetele de la o mână. Întreaga țară ar trebui să fie ca Daniel Bodnar“, a mai spus George Simion pentru sursa citată.

Citeşte şi: Ambulanţă care prelua un pacient în comă, blocată de un BMW: „Cum am putea scoate targa?”