Ambulanţă care prelua un pacient în comă, blocată de un BMW: „Cum am putea scoate targa?”

O ambulanţă care prelua un pacient în comă a fost blocată de un BMW parcat chiar în uşa autospecialei. ISU Arad trage un semnal de alarmă pentru toţi şoferii grăbiţi care îşi parchează maşinile "pentru câteva secunde".

20 ian. 2021, 11:06
Ambulanţă care prelua un pacient în comă, blocată de un BMW: „Cum am putea scoate targa?”
BMW parcat în ușa unei ambulanțe care prelua un pacient în comă. ISU: "Cum am putea scoate targa"

Ambulanţă care prelua un pacient în comă, blocată de un BMW. Potrivit ISU Arad, şoferul bolidului a parcat atât de aproape de o autospecială SMURD, încât a blocat accesul personalui medical care prelua un pacient în stare gravă.

Ambulanţă care prelua un pacient în comă, blocată de un BMW

Citeşte şi Georgiana Onea a murit la doar 21 de ani. A primit diagnosticul fatal după o accidentare banală

Potrivit ISU Arad, astfel de cazuri se întâmplă aproape zilnic.

„Oare cum am putea scoate targa din autospecială și prelua pacientul, azi un bolnav în comă, dacă apoape zilnic sunt conducători auto care parchează “doar câteva secunde” în ușa SMURD-ului?”, se întreabă reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Citeşte şi Accident cu urmări tragice în Teleorman. O şoferiţă din Bucureşti s-a răsturnat cu maşina, mama acesteia a murit pe loc FOTO

Postarea celor de la ISU a stârnit un val de reacţii revoltătoare.

„Mda tipic…mă întreb de ce nu se iau măsuri împotriva acestor indivizi?! Suspendat permisul, ridicată mașina, plus o amenda frumușică și gata, nesimțirea și nepăsarea e o alegere și trebuie tratată ca atare”.

„Poate dacă ar fi „scăpată” un pic targa pe capota, dar ce sa mai spui când la Bușteni au aruncat cu vin fiert pe geamul ambulantei că-i deranja zgomotul sirenei care venea la un caz, motivând ca sperie copii. Dacă era copilul lui striga ca de ce nu vine mai repede dar asa, când a fost sancționat pentru comportament a sunat la 112 însă cred ca amenda totala de 2500 lei i-a mai temperat”, scriu oamenii pe Facebook.