George Simion, dezvăluiri despre ascensiunea Dianei Şoşoacă: „Peia şi Tobă i-au spus că o vor face preşedintele ţării”. Avocata confirmă

Copreşedintele AUR, George Simion, a făcut dezvăluiri în premieră despre senatoarea Diana Şoşoacă, exclusă din AUR cu câteva zile în urmă. Acesta susţine că avocata Şoşoacă a primit o ofertă de la Ninel Peia, fondatorul Partidului Neamul Românesc, pentru candidatura la prezidenţiale din 2024.

18 feb. 2021, 10:59
George Simion, dezvăluiri despre ascensiunea Dianei Şoşoacă: „Peia şi Tobă i-au spus că o vor face preşedintele ţării”. Avocata confirmă
Diana Şoşoacă şi George Simion

George Simion dezvăluiri despre ascensiunea Dianei Şoşoacă. Diana Şoşoacă va candida la prezidenţialele din 2024, fiind susţinută de Partidul generalilor, potrivit Ziariștii.com. Liderii AUR, George Simion și Claudiu Târziu, încep să facă dezvăluiri despre culisele promovării controversatei avocate.

George Simion, dezvăluiri despre ascensiunea Dianei Şoşoacă: „În ce bâlci am nimerit!”

Diana Șoșoacă a candidat pe listele AUR în urma unei înțelegeri între Ninel Peia, fondator al Partidului Neamul Românesc, și AUR. În urmă cu doar câţiva ani, senatoarea Şoşoacă era o susţinătoare a protestelor #rezist și simpatizantă USR. Despre ascensiunea avocatei, a vorbit copreşedintele AUR George Simion:

Doamna Şoşoacă primise o ofertă de la domnul Peia să fie preşedintele Partidului Neamul Românesc. Cum mândria e un păcat, au început tot felul de disensiuni. Noi, spre deosebire de doamna avocat, nu am fost niciodată susţinători ai USR sau ai celor de la #rezist. Vă daţi seama în ce bâlci am nimerit şi cu ce persoane!”, a spus George Simion la Antena 3. Potrivit acestuia, Ninel Peia și Francisc Tobă i-au promis Dianei Șoșoacă o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024.

Totuşi, Simion are dubii mari că Diana Şoşoacă are şanse să ajungă preşedintele ţării.

Special nu am vrut să îl punem pe acest domn Ninel Peia pe lista de candidaturi. Uşor, uşor, facem curăţenie. Gloria şi lumina reflectoarelor i-au luat ochii. Ninel Peia şi Francisc Tobă i-au spus că o vor face preşedintele ţării. Nu cred că o să ajungă preşedintele ţării“, este de părere George Simion.

Ninel Peia este considerat interfața oficială a „partidului generalilor”. Acesta are o relație apropiată cu generalii Gabriel Oprea, Mircea Chelaru, Francisc Tobă și Anghel Iordănescu. De asemenea, este considerat un apropiat al cuplului Firea-Pandele.

Claudiu Târziu regretă candidatura Dianei Şoşoacă la Parlamentare pe listele AUR

Claudiu Târziu, copreşedinte AUR, şi-a exprimat regretul că nu a reușit să-și convingă colegii să nu o accepte pe Diana Șoșoacă pe listele de candidaţi AUR în Parlament.

Regret că n-am avut suficientă putere de convingere asupra colegilor mei, ca să n-o acceptăm pe doamna Diana Șoșoacă pe listele noastre de candidați. Știam că nu se potrivește stilistica dânsei. O văzusem la anumite manifestații de stradă. Știam că nu e un om care să facă echipă. Îmi fusese descrisă și de alți foști colegi de baricadă de-ai dânsei, din stradă. Am avut mari dubii și nu mi-am ascultat intuiția, din păcate”, a spus Claudiu Târziu.

Diana Şoşoacă se gândeşte să candideze la prezidenţiale

Senatoarea Diana Șoșoacă a recunoscut într-o emisiune TV că nu exclude o candidatură la următoarele alegeri prezidențiale. Avocata a declarat că a avut chiar propuneri din partea unor partide politice pentru a intra în bătălia pentru funcția de președinte al României.

În primul rând, mai sunt patru ani până la următoarele alegeri prezidenţiale. Glumesc pe seama acestei chestii pentru că mi se cere să fac asta de foarte multe partide mari. Oricât mi-aş dori eu să-l suspend pe Klaus Iohannis, în Parlament niciodată nu vor fi voturile necesare. Să fim foarte serioşi. Nu am să vă spun care sunt partidele, nu-mi permit… dar am spus-o pentru că trebuie să se ştie că sunt şi partide mari care mi-au propus. Le mulţumesc foarte mult”, a declarat Diana Şoşoacă.

Citeste si George Simion, despre Diana Şoşoacă: „Este o victimă. Gloria şi lumina reflectoarelor i-au luat ochii”

Diana Șoșoacă, despre discursul lui Orban din Parlament: „Vor să urce în sondaje, folosindu-se de discursul oamenilor care urcă în sondaje, Șoșo style”

Senatoarea Diana Şoşoacă a comentat în stilul ei inconfudabil discursul lui Ludovic Orban din plenul Parlamentului, cu ocazia proiectului de eliminare a pensiilor speciale. Aceasta este de părere că Orba a încercat să-i copieze stilul inconfundabil, Șoșo-style.

Eu cred că așa ceva nu există! Asta a fost cea mai abuzivă guvernare din ultimii 31 de ani, este teatru ieftin. Vor să urce în sondaje, folosindu-se de discursul oamenilor care urcă în sondaje, Șoșo style! Asta să știți că mai ascunde ceva, adevăratele probleme ale guvernului Cîțu. Scandalul creat acoperă incompetența guvernului și ce vor ei să adopte”, a acuzat Diana Șoșoacă.