George Simion distruge propaganda Soroș, care cere închiderea România TV: „Românii nu mai pot fi păcăliți atât de ușor!” | EXCLUSIV

În direct la România TV, George Simion a dezvăluit strategiile murdare la care apelează presa subordonată USR, respectiv a intereselor globaliste. Printre reprezentanții de vârf, Cătălin Tolontan, Dan Tapalagă și CTP. Totul, după ce jurnalista de la Libertatea, Iulia Marin, a decis să-și pună capăt zilelor, din cauza depresiei, iar Victor Ciutacu și-a permis să investigheze cazul. 

23 apr. 2023, 16:46
George Simion distruge propaganda Soroș, care cere închiderea România TV: „Românii nu mai pot fi păcăliți atât de ușor!” | EXCLUSIV

Interesele globaliste în România au trecut la următorul nivel, avertizează George Simion. Presa și ONG-urile finanțate de fundațiile Soroș, multe dintre ele în mod transparent, au recurs la o diversiune periculoasă, avertizează suveranistul George Simion, lider al partidului AUR.

Iată dialogul din emisiunea de sâmbătă seară, prezentată de către Dragoș Bistriceanu:

Dragoș Bistriceanu – Ați venit în studioul România TV în contextul unui scandal pe care unii, în mod cinic, s-au cățărat, scandalul tinerei jurnaliste de 32 de ani.  În ultimele zile s-a depășit limita bunului simț, nu mai există niciun fel de normă a decenței dacă stăm să privim către toate postările care s-au făcut la adresa noastră, în principiu.

Vedem cum o grupare propagandistă, soroșistă, putem să o numim așa, cred, domnule Simion…

George Simion – Eu aș spune bande putiniste.

Dragoș Bistriceanu – S-au cățărat pe spatele acestei tinere care avea ceva probleme de sănătate, asta e realitatea, dar exploatează această tragedie în interesul USR-ului, în interesul lui Clotilde Armand, Dacian Cioloș. Pare că se pregătește o platformă prezidențială care să o susțină pe Laura Codruța Koveși.

George Simion – I se pregătește, cu siguranță. Și Laurei Codruța Koveși, și lui Mircea Geoană. Sunt cei doi candidați pregătiți pentru 2024 de către sistem, dar eu cred că românii nu mai pot fi păcăliți atât de ușor și celor asociați de fundațiile Soroș ar trebui taxați de către alegători (…)

Apelul meu este să ne protejăm semenii cu fapte, nu cu vorbe, pentru că pe cadavrul acestei doamne nu a venit nimeni ‘Dumnezeu să o ierte!’. Trebuie să învățăm o lecție, să facem societatea românească mai bună, pentru persoanele care sunt în durere. S-a ajuns de la moartea Iuliei Marin  – Dumnezeu să o ierte! – la apeluri pentru închiderea televiziunii dvs. Am văzut cum cei care vă înjurau în 2017 și au rămas fără vlagă, probabil din cauza vaccinului, cei care spun slava Ucraina peste tot, acum au o nouă țintă – Victor Ciutacu, televiziunea dvs.

Ce e regretabil este că această tânără, care era din generația mea, nu a fost ajutată de semeni, de societate și asistăm la un fenomen generalizat – apatia, egoismul oamenilor a ajuns la cote de neimaginat. Fiecare are grija proprie. Se poartă un război din partea mediei globaliste, soroșiste, bandele putiniste de la G4media vă atacă pe dvs. Acesta e pretextul – luptă între diverse organe media, în loc să ne gândim la oamenii care suferă. Trebuie să ne gândim la soluții, înainte ca tragedia să se producă.

Citește și:

Dezvăluiri! Cătălin Tolontan, investigat de departamentul de Corporate Affairs al Ringier Elveţia pentru implicarea în sinuciderea Iuliei Marin! Ancheta internă îl vizează pe coordonatorul editorial al tabloidului Libertatea şi întregul departament HR al Ringier România