George Simion: „Domnul Orban este ultimul care să vorbească despre excentricităţi în Parlament. El bea în Parlament”

Copreşedintele AUR, George Simion, a mai afirmat, miercuri, că formaţiunea sa a devenit oficial o "ţintă", pentru că a "îndrăznit" să susţină suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

31 mart. 2021, 15:55
George Simion: „Domnul Orban este ultimul care să vorbească despre excentricităţi în Parlament. El bea în Parlament”

George Simion, copreşedintele AUR, a declarat miercuri că liderul liberal Ludovic Orban „este ultimul care ar trebui să vorbească despre excentricităţi în Parlament, pentru că el bea în Parlament”.

„Domnul Orban a spus că suntem excentrici şi mâncăm în Parlament. Domnul Orban este ultimul care să vorbească despre excentricităţi, pentru că el bea în Parlament”, a afirmat Simion, răspunzând astfel unei întrebări pe acest subiect.

Anterior, preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a spus, printre altele, despre parlamentarii AUR că sunt „excentrici”: „Mulţi dintre ei nu înţeleg unde se găsesc. Mănâncă în sala de plen”.

George Simion: „Klaus Iohannis desfăşoară o acţiune amplă de discreditare a AUR”

„AUR a îndrăznit să susţină suspendarea preşedintelui, AUR a devenit oficial o ţintă. Suntem singurul partid real de opoziţie, aşa că, în momentul acesta, Klaus Iohannis desfăşoară o acţiune mare, amplă, de discreditare a AUR. Este o luptă pe care noi o avem cu preşedintele Iohannis, care nu înţelege nimic din cerinţele românilor din ţară, care nu a înţeles nimic din această pandemie şi care nu este acuzat de opinia publică pentru faptul că îndemna oamenii la schi. Schiul nu e un drept fundamental. În schimb, dreptul la protest este un drept constituţional”, a afirmat Simion, la o conferinţă de presă, conform Agerpres.

Citeşte şi: Gabriela Firea îi cere premierului să o demită pe Raluca Turcan: A participat la petreceri fără mască și distanțare, pe noi ne numără ca pe vite în biserici, la slujbe, înmormântări, botezuri sau cununii