George Simion i-a dus o lumânare cadou lui Ion Iliescu. Motivul pentru care a făcut acest gest: „Un tricou inscripționat cu o spânzurătoare”

George Simion i-a dus o lumânare cadou lui Ion Iliescu. Liderul AUR a fost în centrul atenţiei zilele acestea, datorită evenimentului la care a luat parte şi anume nunta lui cu Ilinca. Totul a fost organizat în stil tradiţional, de la mâncare, locaţie, până la ţinutele purtate de ei, dar şi de invitaţi.

07 sept. 2022, 13:29
George Simion i-a dus o lumânare cadou lui Ion Iliescu. Motivul pentru care a făcut acest gest: „Un tricou inscripționat cu o spânzurătoare”
George Simion i-a dus o lumânare cadou lui Ion Iliescu

George Simion i-a dus o lumânare cadou lui Ion Iliescu. Înainte de eveniment, politicianul a fost invitat în cadrul podcastului La Mijloc, unde a vorbit, printre altele, şi despre un gest pe care l-a făcut pentru Ion Iliescu.

Citeşte şi: EXCLUSIV George Simion aruncă bomba: „Nu va fi nicio rotaţie la guvernare, nu vrea niciunul dintre ei”

George Simion i-a dus o lumânare cadou lui Ion Iliescu

În data de 3 martie, Ion Iliescu își serbează ziua de naștere, iar în urmă cu câțiva ani, acest eveniment era sărbătorit public, prilej cu care George Simion și colegii săi au mers să-i facă un cadou „special”.  Motivul pentru care liderul AUR i-ar fi aprins lumânări fostului șef al statului pare să fie legat de Revoluție și de Mineriade.

Uite că i-am dus lumânări lui Iliescu și n-a prevestit nimic. (…) De când eram copil, Iliescu, chiar dacă nu mai era președinte, era un adevărat pelerinaj la ziua lui. De Sfântul Ion și pe 3 martie (ziua de naștere a lui Ion Iliescu, n.r.) m-am dus cu un tricou inscripționat chiar de noi (partidul AUR, n.r.) și cu o spânzurătoare. Trebuia să ghicești cuvintele. Era fața lui și cuvântul criminal.

Ne-am dus să-i ducem, cadou de ziua lui, o lumânare pentru morții de la Revoluție și de la Mineriade. Normal, ne-au luat spp-iștii, ne-au luat simpatizanții lui. Partea bună a fost că de atunci nu și-a mai făcut Iliescu ziua public”, a dezvăluit George Simion în cadrul podcastului La Mijloc.

Dana Budeanu, întâlnire de gradul III cu George Simion

Dana Budeanu a reacţionat imediat după ce Victor Ciutacu i-a aruncat mănuşa în direct. Creatoarea de modă comentase în termeni ironici organizarea de la nunta lui George Simion. Dana Budeanu a aplaudat inițiativa lui George Simion și felul în care și-a organizat marele eveniment din viața sa, dar totul cu o doză de ironie.

Numai fătălăii fac nuntă cu tacâmuri. Bărbații adevărați cheamă 10 k de oameni”, „Respect garnizoana pentru așa organizare la Siemion. Să vină aia de la Netflix să vadă cum se face”, au fost câteva din mesajele postate de designer pe Instagram. (Vezi AICI dialogul dintre cei doi)