George Simion îl atacă pe Vlad Voiculescu pe tema ordonanţei prin care unii medici vor răspunde pentru malpraxis: „Este strigător la cer! Vom contesta OUG”

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunţat că medici de alte specialități decât infecționiști și ATI-iști vor putea îngriji bolnavi de COVID-19, iar aceștia nu vor fi răspunzători pentru daune, adică nu vor răspunde pentru malpraxis, iar George Simion a atacat dur iniţiativa, în direct la România TV.

26 mart. 2021, 21:14
George Simion îl atacă pe Vlad Voiculescu pe tema ordonanţei prin care unii medici vor răspunde pentru malpraxis: „Este strigător la cer! Vom contesta OUG”

George Simion a anunţat vineri, la România TV, că partidul AUR va face toate demersurile pentru a contesta imediat OUG anunţată de ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu.

”Ceea ce a declarat Vlad Voiculescu este strigător la cer! Vom contesta ordonanța care trebuie să fie publicată prin care medicii nu vor mai răspunde pentru malpraxis. Este strigător la cer!”, a declarat George Simion la România TV.

George Simion, după restricțiile stabilite de Guvern: „Trăim într-o dictatură. E o psihoză și o teroare”

George Simion a criticat în termeni extrem de duri noile măsuri anunţate de Guvern. „Pentru ei nu există sărbătoare, nimic sfânt. Pentru ei există dictatură. Au schimbat modul de calcul până s-a ajuns ca toată lumea să fie peste 7 la mie.

„Se închid sălile de fitness? De ce? Ca să fie stresată? Să se îmbolnăvească? E un teatru grotesc. Iohannis nu are curajul să decrete stare de urgență pentru că știe că nu va trece de Parlament. Ne-am săturat de circul acesta. E timp să oprim mascarada aceasta. Aceasta este o psihoză și o teroare. Românii o să intre în depresie. Gripă nu mai avem, avem doar acea stare de psihoză”, a spus copreședintele AUR George Simion la Marius Tucă Show.

Preşedintele AUR se autodenunţă: „Am fost pozitiv. Am stat izolat doar o zi”

Preşedintele AUR George Simion a dezvăluit că a fost infectat cu noul coronavirus, dar nu a luat măsuri speciale şi îi sfătuieşte pe români să facă mişcare şi să evite stresul, dacă vor să se apere de Covid.

„Da, m-am testat cu un test PCR în toamna trecută. Trebuia să fac o deplasare în străinătate, testul mi-a ieșit pozitiv. M-am dus să mă izolez la domiciliu. Am stat o zi la domiciliu, în izolare, pentru că am făcut încă două teste și mi-au ieșit negative.

Le-am spus celor din jur că mă deplasez spre domiciliu. Am făcut cu mașina opt ore și i-am rugat și pe ei să facă testul. Și le-au ieșit negative. Specialiștii cu care ne-am consultat spun că deja 4 milioane de români au trecut prin forme ușoare ale bolii, dincolo de statistica oficială. Știm cu toții că am avut cazuri mult mai mari de infectați, doar că nu au dorit să anunțe, nu au știut că au trecut prin această boală.”, a mai declarat preşedintele AUR.

Citeşte şi: Dan Barna, revoltat de greva de la metrou. „Statul român nu va ceda la presiunea șantajului unor grupări mafiote”


loading...