George Simion, în război cu marile forţe politice: „PSD are un frate mai mic şi mai prost”

Copreşedintele AUR George Simion continuă pe ideea că toate partidele politice clasice sunt corupte, iar lupta partidului său va fi dusă nu doar în interiorul graniţelor României, ci are un plan mult mai ambiţios.

09 iun. 2021, 11:37
George Simion, în război cu marile forţe politice: „PSD are un frate mai mic şi mai prost”

George Simion a vorbit şi despre hectarele de pământ pe care susţine că le deţin premierul Cîţu şi familia sa pe malul unui lac. Întrebat pe cine ar da afară din țară, Simion a răspuns că ambele mari partide, PSD şi PNL.

„Pe PSD. Facem alianță doar cu români, nu cu partidele din Parlament. PSD are un frate mai mic și mai prost: PNL.

Deține 75 de hectare. În fiecare județ sunt mafii locale care taie ilegal, au creat gropi de gunoi care nu sunt utilizate la care putem mergem, documentăm. Sunt făcute sub tutela politicului și a securiștilor, și polițiștilor. Mulți antreprenori au tăcut când au fost închiși. Teoretic au fost retrocedate legal.

Au ales pe malul lacului acel teren. Familia Cîțu și-a ales terenul. E o firmă de stat, Carpatina, și pădurile au fost împărțite de unii și alții. Mulți au ajuns la închisoare că au retrocedat ilegal. E un proces la judecătoria Brezoi. Vreau să văd ce spun românii arătând de la față locului niște realități. Mai departe e datoria unor instituții din statul român să investigheze”, a spus George Simion la Aleph News.

George Simion, plan grandios: „Vom intra în Parlament în Republica Moldova, Italia şi Spania”

„Nu, e mai ușor, pentru că avem instrumente, dar luptele sunt mai grele, vrem să creăm fisuri în Parlament. Vom intra în Parlament în Republica Moldova, și în Italia și în Spania. Pe 11 iulie sunt alegerile acolo. Vrem să intrăm în Parlamentul Republicii Moldova pentru că, noi românii, trebuie să devenim o singură țară. Am fost în 6 județe unde se înființează organizații locale AUR. Indiferent cât de greu ne e, alții ne lovesc zi de zi cu minciuni, că am votat împotriva împotriva eliminării finanțării partidelor, că suntem extremiști. Ne bucurăm că vine mâine președintelui Israel în Parlament.

Nici Orban și nici Cîțu nu au profil de prezidențiabil, se zbat degeaba. Au bătut palma o parte din ei cu domnul Cîțu”, a mai spus George Simion.

Citeşte şi: Ce viitor politic va avea Liviu Dragnea după ce iese din închisoare. Anunţul făcut de Marcel Ciolacu


loading...
Partenerii noștri