Ce viitor politic va avea Liviu Dragnea după ce iese din închisoare. Anunţul făcut de Marcel Ciolacu

Ieşirea din închisoare a lui Liviu Dragnea ridică semne de întrebare liderilor PSD. Marcel Ciolacu susţine că, statuar, Dragnea nu mai poate fi membru de partid.

08 iun. 2021, 23:45
Ce viitor politic va avea Liviu Dragnea după ce iese din închisoare. Anunţul făcut de Marcel Ciolacu

Ce viitor politic va avea Liviu Dragnea după ce iese din închisoare. Acesta a aăugat că nu a existat în PSD un precedent în care să fie adus înapoi foşti preşredinţi.

Ce viitor politic va avea Liviu Dragnea după ce iese din închisoare. Anunţul făcut de Marcel Ciolacu

Citeşte şi: PSD votează pentru ca Florian Bodog să fie urmărit penal. Anunţul lui Marcel Ciolacu: „Să nu picăm într-un joc al actualei puteri în care să arate că PSD este iarăşi împotriva Justiţiei”
„Ce viitor ar avea Dragnea după eliberare… Statuar nu mai poate fi membru de partid. Dîncu are altă părere. Nu a existat în PSD de a aduce înapoi foşti preşedinţi .Dacă ar fi eliberat…. ar merge la o partidă de pescuit.. eliberarea din închisoare a lui Dragnea ar putea însemna preluarea partidului de către acesta. El ar pierde PSD.

Nu îmi e frică de Dragnea. Categoric nu. Am avut o relaţie cu Liviu Dragnea foarte complexă, şi de şef, cum era Liviu Dragnea. A fost o perioadă în care comunicam foarte mult. A fost o perioadă în care am ieşit public şi am spus că nu se mai poate, să facă ceva pentru că partidul o ia în direcţia greşită.

Modul în care a condus paridul nu a dus la rezultatele la care ne aşteptam cu toţii. Am avut foarte multe discuţii despre partid. A fost o perioadă în care am comunicat cu Liviu Dragnea. A urmat o perioadă în care nu se mai putea comunica cu Liviu Dragnea.

Cred că a greşit foarte mult. Nu am de ce să-mi fie frică de Liviu Dragnea. Ţelul meu în viaţă nu e să rămân preşedintele PSD până la moate şi nici ţelul lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea este trecut. Îmi asum acest trecut. Aş fi ipocrit să nu o fac.”, a spus Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, înainte de discuţia cu Florin Cîţu despre PNRR. „Nu este un plan al unui partid politic. Este un plan care trebuie să schimbe viaţa românilor”