George Simion, întrebat dacă o ia pe Elena Lasconi în AUR: „E un primar incapabil. Ce să demonstreze mai departe” | EXCLUSIV

George Simion a desființat-o pe Elena Lasconi când a fost întrebat dacă o primește în AUR, după ce USR i-a cerut să se retragă de pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare.

05 nov. 2023, 23:00
George Simion, întrebat dacă o ia pe Elena Lasconi în AUR: „E un primar incapabil. Ce să demonstreze mai departe” | EXCLUSIV

George Simion a spus că Elena Lasconi poate fi acuzată de multe lucruri, cum ar fi că „a făcut dezastru în Câmpulung Muscel”, dar că nu poate susține motivul pentru care e linșată acum în spațiul public, și anume faptul că susține familia tradițională.

Citește și Cătălin Drulă intervine după declarațiile Elenei Lasconi: „I-am cerut retragerea din campania pentru europarlamentare”

„Doamna Lasconi era o progresistă cu mai multe fețe. După ce l-a acuzat pe Simion că e un golan, doamna Lasconi s-a trezit homofobă, că a fost acuzată că e homofobă. Și ce a zis, săraca? Că are multe pentru care poate fi acuzată, că a făcut dezastru în Câmpulung Muscel. Dar acum pentru ce e arsă pe rug? Că a votat în 2018 la un referendum cât se poate de normal pentru ca în Constituție să fie prevăzută căsătoria dintre un bărbat și o femeie, o cauză justă, care a fost trădată de partidele de la acea vreme, PSD și PNL. Și acum vine CEDO și impune căsătoriile persoanelor de același sex, de parcă noi nu mai suntem o țară suverană și Parlamentul României e onorific. La felul cum conduc la momentul acesta țara Iohannis și Ciucă, e decorativ”, a spus George Simion la RomâniaTV.

George Simion: „E un primar incapabil. Ce să demonstreze?”

Întrebat de prezentatorul Ioan Korpos dacă o ia pe Elena Lasconi în AUR, George Simion a avut o reacție foarte dură. „E un primar incapabil. Dacă n-a demonstrat nimic pentru Câmpulung Muscel, ce să demonstreze mai departe?”.

Citește și Fiica Elenei Lasconi „dezgustată” de votul mamei sale pentru familia tradițională: „Nu pot să descriu durerea pe care o simt, această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie”

Elena Lasconi, retrasă de pe lista USR pentru alegerile europarlamentare

Elena Lasconi a fost retrasă de pe lista de candidați ai USR pentru alegerile europarlamentare și își va continua activitatea de primar al orașului Câmpulung Muscel, unde se bucură de sprijinul USR, a transmis partidul, duminică seara.

„Colega noastră s-a retras din dorința de a nu afecta campania pentru alegerile europarlamentare, pentru a nu permite ca o serie de discuții apărute în spațiul public să mute atenția de la problemele cu care România se confruntă. USR își reafirmă susținerea pentru principiile și valorile liberale pentru care luptă atât în România, cât și în Europa”, a transmis USR.