George Simion, la un pas să rămână fără cele două tone de brânză promise de Gigi Becali pentru nuntă. Declarațiile care l-au supărat pe patronul FCSB: „Așa a zis?!”

George Simion mai are doar câteva zile până când va merge cu Ilinca în fața altarului și va petrece alături de invitați la nunta sa.

19 aug. 2022, 16:16
George Simion, la un pas să rămână fără cele două tone de brânză promise de Gigi Becali pentru nuntă. Declarațiile care l-au supărat pe patronul FCSB: „Așa a zis?!”

Emoțiile și grijile au început să fie resimțite tot mai mult de George Simion și viitoarea lui soție, mai ales că Gigi Becali, cel care le-a promis un cadou special de 2.000 de kg de brânză, a fost la un singur pas de a nu-și mai ține promisiunea.

Patronul FCSB aproape că și-a retras darul când la urechile lui au ajuns niște declarații făcute de liderul AUR, de anul trecut, în care spunea că „Steaua a murit în momentul în care a luat-o Becali”.

Gigi Becali a dezvăluit că îi va oferi brânza promisă pentru nuntă, dar că va rupe prietenia cu el, în cazul în care nu își cere iertare.

„Așa a zis, că nu mai e Steaua? Când a zis asta? Trimite-mi, tată, că nu vreau pe vorbe și răutăți și la revedere brânza. Îl anunț din timp, de fapt nici nu-l anunț dacă a zis așa. Nu mai mănâncă brânză la nuntă. Depinde când a declarat. Dacă a făcut declarația când nu mă cunoștea asta era, nu era niciun fel de problemă.

În 2020, el nu mă cunoștea pe mine. A răma că brânza. Dacă o făcea acum era clar că era lipsă de caracter. M-ar fi deranjat să spună asta, pentru că e prietenul meu și când un prieten spune asta….

Vreau să văd dacă eu îl cunoșteam atunci. Aici nu mai e vorba că a zis că nu a zis, dă-o încolo de brânză. Aici e chestiune de prietenia mea cu el. Dacă a făcut așa ceva, înseamnă că e fals. Înseamnă că nu mai am încredere în el. De aia am zis că-i fac cadou brânza la nunta, că îmi e drag ca om, ca politician.

Cu alte cuvinte, nu are nimic cu FCSB sau Steaua. El are ceva împotriva mea ca om. O să am o discuție cu el, să văd ce explicație dă. Dacă are o scuză, continui prietenia cu el, dacă nu, termin prietenia cu el. Nu mă mai interesează. Brânza, dă-o încolo, e cadou.

Mi-a zis că a fost cu Peluza Sud, că era mai tânar. Dacă nu are o scuză, nu am nicio treabă. Mai ales că nu e o prietenie curată”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă însport”, conform sport.ro.

Gigi Becali, despre cadoul pentru George Simion: „Nu e un efort pentru mine, nu e mare lucru”

La nunta lui George Simion de pe 27 august vor participa aproximativ 10.000 de invitați. Gigi Becali s-a oferit să-l sponsorizeze cu două tone de brânză pe care plătește circa 10.000 de euro.

”Da, îi voi da 2 tone de brânză lui George Simion. O să i se ducă acolo. I-am zis: ”Bă, eu la nuntă nu vin!”. Că nu merg la nunți… Și i-am zis că are mulți oameni acolo, eu îi dau brânza pentru nuntă. Ca să îl ajut pe el. Brânza e de la oaie, de la Sibiu, de acolo am luat-o, de la ciobanii de acolo”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.

„Tocmai am plecat de la domnul Gigi Becali, care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză. O să avem şi mămăliguţă cu brânză”, spunea George Simion, la începutul lunii august.