George Simion, liderul AUR: „Se încearcă asasinarea noastră mediatică prin asocierea cu mișcarea anti-vaccin”

Deputatul AUR, George Simion, a declarat, marţi, că se încearcă „asasinarea mediatică” a partidului "Alianţa pentru Unirea Românilor" prin asocierea cu mişcarea împotriva vaccinului COVID-19.

30 dec. 2020, 00:22
George Simion, liderul AUR: „Se încearcă asasinarea noastră mediatică prin asocierea cu mișcarea anti-vaccin”
Inquam Photos / Sandor Manases

George Simion, liderul AUR, a vorbit despre modul în care partidul său este asociat cu mişcarea prin care este respinsă vaccinarea anti-COVID.

„Unii şi alţii caută să ne asasineze mediatic asociind AUR cu mișcarea anti-vaccin. Nimic mai greșit. Dar nu ne dezicem şi nu renunţăm la poziţia AUR dinainte de alegeri de a ne opune obligativității vaccinării. Pe lângă obligativitatea vaccinării ne opunem şi condiționării actului medical, de acces în anumite instituții, de angajare în anumite locuri, de libertatea de călătorie. Trebuie sa treacă câteva luni să vedem efectele acestui vaccin”, a declarat George Simion, liderul AUR, într-un clip transmis live pe o terasă a Camerei Deputaților.

Citeşte şi: George Simion (AUR): „Vor austeritate, dar doar pentru căţei. În Parlamentul României sunt prime peste prime, secretare peste secretare”

AUR se opune vaccinării obligatorii împotriva COVID-19. „O parte a populaţiei se va vaccina în 2022”

„Vom avea o parte a populaţiei care se va vaccina în 2022 pentru că România nu a negociat cum trebuie numărul de vaccinuri alocate.

AUR are o poziţie clară. Ne opunem obligativităţii vaccinării şi condiţionării actului medical. Fiecare să decidă în nume propriu. Nu putem să mai avem încredere în oamenii care ne-au condus 30 de ani”, a mai spus George Simion, la România TV.

George Simion (AUR): „Îmi voi dona 90 la sută din salariu”

„Atâta ştiu austeritate şi împrumuturi. Şi-au bătut joc de cuvântarea pe care am ţinut-o în Parlament. O să ne îndatoreze pentru nepoţii şi strănepoţii noştri. Nu le mai plătiţi biruri, taxe, că oricum vor fura aceşti bani.

Sunt de o săptămână şi un pic în Parlament şi acolo sunt prime peste prime, secretare peste secretare, maşini peste maşini. Îmi voi dona 90 la sută din salariu tocmai pentru a da un exemplu poporului român că nu mai trebuie să tolereze aceşti tâlhari care ne-au condus şi în epoca lui Băsescu şi ne condus iarăşi. Nu ştiu de ce îi tolerează PSD-ul”, a mai precizat George Simion, unul dintre liderii AUR.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă (AUR) spulberă restaurantele care oferă reduceri persoanelor vaccinate anti-COVID. „E discriminare totală. Se încalcă grav Constituţia”