George Simion merge la Parlament cu metroul: „Nu am înţeles niciodată de ce e un aşa mare lucru pentru marii demnitari”

Liderul AUR a postat joi pe pagina sa de Facebook un selfie din metrou, susţinând că nu înţelege de ce demnitarii se feresc să folosească transportul în comun, care pentru el este cel mai rapid mod de a ajunge de la locuinţa părinţilor săi la Parlament.

07 ian. 2021, 13:05
George Simion merge la Parlament cu metroul: „Nu am înţeles niciodată de ce e un aşa mare lucru pentru marii demnitari”

George Simion locuieşte cu părinţii săi, după ce şi-a vândut apartamentul pe care îl deţinea pentru a-şi finanţa campania electorală care l-a dus în parlament cu un procentaj spectaculos, de 9%, în condiţiile în care partidul AUR avea un an de la înfiinţare.

Liderul AUR scrie pe Facebook că face acelaşi drum pe care l-a făcut şi în cei patru ani de liceu, mergând cu metroul de la staţia Dristor până la Izvor, o rută de doar patru staţii, care durează în jur de 15 minute. Simion se declară mirat de faptul că nu sunt mai mulţi demnitari care să adopte această soluţie la îndemână, în condiţiile traficului rutier sufocant din Capitală.

„Bună dimineața, românilor!

Nu am înțeles niciodată de ce e un așa mare lucru că marii “demnitari” folosesc transportul în comun. Eu 4 ani de liceu am mers Dristor- lzvor cu metroul. Așa e cel mai scurt de ajuns și acum de la ai mei până la Parlament. O zi bună să avem!”, scrie George Simion pe Facebook.

George Simion cere Ministrului Educaţiei să deschidă imediat şcolile

Liderii AUR au mers miercuri la Ministerul Educației pentru a-l soma pe Cîmpeanu să nu mai amâne deschiderea școlilor, conform România TV. Sorin Cîmpeanu a spus, marți seara, la Antena 3, că învățământul online va fi prelungit până pe 8 februarie.

„Cred că am ajuns să trăim într-o dictatură militară. Ministrul Educației mi-a spus că nu este decizia lui, că ar deschide de mâine școlile dacă ar putea, dar această decizie aparține CNSU și ultimul cuvânt este la CNCS. Or acest lucru nu-l considerăm admisibil și vom merge mai departe cu solicitarea noastră. O să mergem la Consiliul Național pentru Situații de Urgență pentru dreptul fundamental la educație”, a spus miercuri George Simion,

Citeşte şi: Liderii AUR au mers peste Ministrul Învăţământului pentru a cere deschiderea şcolilor: „Cred că am ajuns într-o dictatură militară”