George Simion, mesaj pentru taberele din USR: Terminați bătaia cu poşetuţele și haideți semnați să-l dăm jos pe Iohannis!

Liderul AUR George Simion face apel la liderii USR să înceteze lupta internă din partid şi îi invită "să ia exemplu AUR în privința felului cum se face opoziția". Mai mult, îi invită să li se alăture în demersul de demitere a preşedintelui Klaus Iohannis.

07 feb. 2022, 14:34
George Simion, mesaj pentru taberele din USR: Terminați bătaia cu poşetuţele și haideți semnați să-l dăm jos pe Iohannis!

Co-preşedintele AUR George Simion intervine în scandalul din USR şi face apel la liderii formaţiunii să susţină demersul AUR de demitere a preşedintelui Klaus Iohannis. George Simion a transmis un mesaj pentru taberele din USR.

„Deoarece cearta din USR amenință să se transforme într-o bătaie cu poșetuțe, ne oferim să mediem discuțiile dintre cele două tabere. USR trebuie să înțeleagă că opoziția la actuala guvernare nu înseamnă dispute copilărești.

Politica nu o joacă de copii, așa că USR trebuie să se maturizeze și să ia exemplul AUR în privința felului cum se face opoziția.

Pe 27 Februarie vă așteptăm la PROTEST: ora 14:00-Univeristate”, a transmis George Simion, pe Facebook.

Citeşte şi: STENOGRAMELE care îl îngroapă pe Dacian Cioloş: „Eu îmi asum consecinţele şi îmi prezint demisia şi trebuie un alt preşedinte”

Dacian Cioloş, la un pas de demisie. Conducerea USR i-a respins la vot propunerile de reformă

Conducerea USR a respins cu scorul 14-11 proiectul de reforme și schimbări propus de Dacian Cioloș, au precizat surse politice, citate de G4Media.

Dacian Cioloș le-a spus colegilor că lua în cursul zilei o decizie dacă va demisiona sau nu.

În timpul şedinţei, Cătălin Drulă, fostul ministru al Transporturilor, a afirmat că nu va vota programul propus de Dacian Cioloş, catalogând propunerea președintelui USR drept ”lipsă de încredere în democrație”.