George Simion, mesaj viral pe Tik Tok. O fană a anunţat că-l fură pe ginerică la nuntă VIDEO

Liderul AUR George Simion i-a invitat pe toţi românii la nunta sa care va avea loc pe 27 august, în judeţul Vâlcea.

26 iun. 2022, 06:47

George Simion i-a invitat pe toţi prietenii de pe Tik Tok la nunta sa. Liderul AUR are peste 180.000 de urmăritori, va avea ceva probleme dacă toţi confirmă invitatţia. Cu câteva ore după, Simion a postat primele imagini cu viitoarea soţie pe Facebook. „De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu și Ilinca vă invităm la nuntă”, este mesajul postat azi pe Facebook de George Simion (35 de ani), alături de fotografia cu cei doi.

Prima imagine cu viitoarea soţie a lui George Simion: „Ilinca are 24 de ani” VIDEO
Viitoarea mireasă este studentă la drept și a fost practicantă la Insituția Avocatul Poporului și la Institutul Român pentru drepturile Omului, după cum se poate vedea la secțiunea „despre” pe pagina sa de Facebook.

„Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, mai scrie liderul AUR într-un comentariu la propria postare.

EXCLUSIV George Simion spune pe cine a deranjat fostul ministru al Agriculturii: „Este executat, a fost sinucis! Miroase a impunere de afară”
George Simion se însoară și anunță că pe 27 august îi așteaptă pe toți românii la nuntă. „Facem într-un sat, în tot satul și pe un câmp. Va fi serbare câmpenească, clar nu avem loc de mese”, Are însă și o condiție, președintele AUR le cere tuturor celor care vor să participe la eveniment să vină în costum popular. Nunta va avea loc în satul Oveselu din Vâlcea.

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a anunțat George Simion. iar fanii au zis că vin chiar dacă nu o să ajungă sarmalele, iar fanele au ca scop să-l „fure pe ginerică”.

Liderul AUR a mai spus că le va pune la dispoziție autocare oamenilor care vor să vină la nunta sa.

EXCLUSIV. George Simion, primele detalii adevărata lui viitoare soție: „Mai bună mireasă nu puteam să găsesc…”
Într-o intervenție telefonică în emisiunea lui Victor Ciutacu, George Simion a explicat că publicul trebuie să aștepte până la nuntă pentru a o cunoaște pe adevărata lui viitoare soție.

„Domnuel Ciutacu, nu vă neliniştiţi. O să avem şi ce bea şi ce mânca la nuntă. Totul este sub control. Noi suntem foarte energici. Am 35 de ani şi am dat dovadă până acum că sunt capabil să organizez multe. Nu ştiu dacă pot să vă arăt. Mireasa mai mult decât pregătită. Şi-a dat şi ultimele examene zile astea şi sunt convins că mai bună mireasă ca ea nu puteam să găsesc. O să o cunoască şi publicul. Nu este cea de pe Instagram, alea sunt minciunile presei.”, a declarat George Simion, la România TV.

Deși este convins că nu vine, George Simion l-a invitat și pe președintele Klaus Iohannis la nunta lui. Mai mult, premierul și președinții celor două camere ale Parlamentului au primit de asemenea invitații la nunta care ar putea să intre în Cartea Recordurilor pentru numărul de perechi de nași.

„O să avem câte o pereche pentru fiecare județ.”, a precizat George Simion. Nunta va avea loc pe 27 august, în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea și sunt așteptați chiar și zeci de mii de invitați. Vor fi trei scene amplasate în aer liber, pe care vor cânta mai mulți artiști, printre care și una dintre cele mai îndrăgite voci ale momentului, Theo Rose.

„Toți artiștii care ne sunt prieteni: taraful lui Tudorel Pană, nepot al vestitului violonist, sper să reușească, dar are o nuntă, Furdui Iancu, Theo Rose, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache pentru doamna Kovesi.”

Niciun lider al coaliției nu a confirmat participarea la eveniment, însă invitația rămâne deschisă până în ultima clipă.


loading...