George Simion nu mai poate dona 10.000 de lei de Crăciun: „Foarte multă lume donează în luna decembrie, eu vreau să fim buni şi să ajutăm în ianuarie”

Liderul AUR George Simion a filmat, din nou, momentul când îşi ridică salariul şi celelalte bonusuri de la casieria Camerei Deputaţilor, dar de data aceasta, chiar în prag de sărbători, a avut parte de o surpriză neplăcută.

13 dec. 2023, 19:50
George Simion nu mai poate dona 10.000 de lei de Crăciun: „Foarte multă lume donează în luna decembrie, eu vreau să fim buni şi să ajutăm în ianuarie”

George Simion a constatat cu stupoare că i-au fost oprit 30% din salariu, preşedintele AUR susţinând că aceştia reprezintă o penalizare pentru că a protestat în timpul pandemiei, în Parlament, împotriva măsurilor luate de autorităţi.

”Mi-au luat din bani 30 %. 7.625 de lei. Dragi prieteni, cu reţinere, 30 % din salariu mi se opreşte, pentru că am făcut protest în timpul pandemiei. Vreau să vă arăt fluturaşul de salariu, cum vi-l arăt în fiecare lună, de 5 luni încoace. Nu mai pot dona 10.000 de lei, adică 90 % din acest salariu, pentru că mi se reţin şi am 7600”, a spus liderul AUR într-o filmare pe Facebook.

El spune că din aceşti 7.600 de lei, va dona 6.000 de lei în luna decembrie.

Citeşte şi: UDMR vrea modificarea datei alegerilor prezidenţiale. Proiectul depus la Senat ar scurta mandatul preşedintelui Iohannis

”Foarte multă lume donează în luna decembrie, eu vreau să fim buni şi să ajutăm în luna ianuarie, pentru că atunci nu mai e nimeni bun. Vreau să-mi lăsaţi în comentarii locul unde ar trebui să ajungem în luna ianuarie, să ne ajutăm semenii, cazuri disperate. Nu putem să facem bine pentru toată populaţia, nu suntem la guvernare, dar o să încercăm să ajutăm cât mai mulţi oameni, cu alimente, cu burse pentru copii, eu am 4 copii cărora le dau burse lunare”, a mai spus Simion.

George Simion prezintă şi veniturile pe care le-a ridicat de la ghişeul Camerei Deputaţilor.

”Primesc 4.600 de lei, sumă pentru chirie. Genţi de bani. 1.400 de lei pentru transport, deci mai sunt şi alţi bani. Mai avem 4176 lei diurna pentru luna octombrie. O să mai am şi pentru noiembrie şi pentru decembrie. Voi cât aveţi diurnă, vă întreb aşa?”, a spus Simion.

Citeşte şi: Iohannis muşcă mâna care l-a hrănit cu voturi. Preşedintele a promulgat legea care face ca poliţia locală să poată amenda conducătorii de trotinete electrice