EXCLUSIV George Simion, preşedinte AUR: „Vrem moţiune de cenzură acum! Să nu mai insiste guvernul pentru vaccinarea copiilor, s-a dovedit că e dăunătoare”

Preşedintele AUR, George Simion, a intervenit telefonic în emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu la România TV, şi a făcut un apel la PSD şi la preşedintele social-democraţilor, cărora le cere să grăbească depunerea moţiunii de cenzură.

25 aug. 2021, 22:23
EXCLUSIV George Simion, preşedinte AUR: „Vrem moţiune de cenzură acum! Să nu mai insiste guvernul pentru vaccinarea copiilor, s-a dovedit că e dăunătoare”

George Simion a declarat că parlamentarii şi susţinătorii AUR nu mai au răbdare cu guvernarea lui Florin Cîţu, care, în viziunea sa, face tot posibilul pentru a impune vaccinarea copiilor cu vârste între 12 şi 15 ani, profitând de începutul anului şcolar şi folosindu-se de profesori.

„Daca se mai uita cineva in gura autoritatilor. In mod categoric din ce in ce mai putini romani au incredere in acest guvern care ne-a mintit de atatea ori. In mod cral nu restrictiile sunt solutia, in mod clar inchiderea economiei nu este soluttia. Singura solutie este sa lucram la imunitatea romanilor si sa ne ducem viata in mod normal, pentru ca altfel o sa ne omoare guvernul Citu si cu restrictiile si cu criza economica si cu cresterile de preturi.

Mai multe restrictii se vor aplica abia dupa congresul PNL. Noi, spre deosebire de domnul Ciolacu si PSD, nu mai vrem sa asteptam, nu mai avem rabdare cu acest guvern si vrem ca motiunea sa fie depusa inaintea congreselor PNL si USR PLUS, nu dupa ce isi negociaza ei functii.

George Simion: „Nu mi se pare normal ca profesorii să pledeze pentru vaccinarea copiilor, ei nu sunt cadre medicale”

Acesti oameni nu merita sa ne conduca si acum e momentul sa le spunem acestor conducatori ca nu ii mai vrem, sa nu mai impinga vaccinarea la copii, pentru ca am vazut ca au efecte daunatoare la copii.

Statistici din SUA la copii intre 12 si 15 ani care au facut pericardita si alte probleme. Nu mi se pare normal ce se vrea, ca profesorii sa pledeze pentru vaccinare, dar ei nu sunt cadre medicale, ci cadre didactice. Dar de cand a venit domnul Citu nimeni nu isi mai face meseria lui, d-aia apar si accidente ca domnul Vîlceanu la Ministerul de Finanţe.”, a spus George Simion la România TV.

Citeşte şi: Dan Barna o apără pe Clotilde Armand în contextul semnăturilor adunate de PSD pentru demitere ei: „Gabriela Firea nici nu stă în București, dar e prima la semnături. Ponta s-a grăbit şi el, deşi stă în alt sector. PSD vrea înapoi la butoane”