George Simion prezintă topul atracţiilor turistice din România: „Am scris despre 10 locuri dar trebuia să scriu despre zeci”

Președintele AUR, George Simion, a povestit că în august 2023 a vizitat o mare parte din țară și cu această ocazie, a notat pe blogul personal care ar fi 10 obiective turistice de neratat pentru cei care vor să cunoască mai bine România.

11 sept. 2023, 08:58
George Simion prezintă topul atracţiilor turistice din România: „Am scris despre 10 locuri dar trebuia să scriu despre zeci”

George Simion a organizat în luna august campania „Vara Românilor”, prin care s-a deplasat în orașele și comunele țării, iar acesta spune că a „îmbinat utilul cu plăcutul” și a bătut țara-n lung și-n lat alături de soția sa, Ilinca.

Top 10 obiective turistice recomandate de George Simion

1. Cascada Răchițele (Vălul Miresei), județul Cluj
2. Roșia Montană, județul Alba

3. Casa Ion Rațiu, județul Cluj
4. Salina Turda, județul Cluj

5. Cheile Turzii, județul Cluj
6. Masivul Ceahlău, județul Neamț

Citeşte şi: Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătății: „Magicienii și cei alături de care au scris PNRR-ul au început să dezinformeze într-un mod grosolan”

7. Statuia lui Decebal și cazanele Dunării, județul Mehedinți
8. Moara de la Tunel, județul Caraș Severin

9. Cascada Bigăr, județul Caraș Severin
10. Delta Dunării

Simion a precizat, la fiecare dintre aceste obiective, alte câteva din apropiere, menționând la final că lista nu este completă.

„Am scris despre 10 locuri dar trebuia să scriu despre zeci. Casa memorială de la Bădăcin și Memorialul Holocaustului de la Șimleu o să reprezinte un articol următor, când apuc.

Colibița și Tihuța sunt țintele viitoare pentru mine și Ilinca. Despre Bucovina nu am mai spus nimic. Pentru că acolo este a doua casă pentru noi, cuvintele chiar ar fi de prisos.

Sunt un om care a luat, la propriu și la figurat, România la pas de multe ori. Nu mă așteptam să descopăr atâtea locuri noi și sa aflu atât de multe alte detalii despre care nu știam mare lucru. Acest tur de forță mi-a reconfirmat faptul ca avem o țară incredibil de frumoasă și diversă pentru care merită să te lupți pana la capăt. Și asta vom face și de acum înainte, cu mai mare putere!”, a încheiat președintele AUR.

Citeşte şi: Diana Șoșoacă și-a recompensat soțul pentru munca depusă la cabinetul său de avocatură. Ce post ocupă Silvestru Șoșoacă și ce salariu are