George Simion, un an de la nuntă: „Tot noi, în aceleași haine”. Liderul AUR are de explicat unde s-a dus darul de 400.000 de euro

George Simion, liderul AUR, s-a căsătorit în urmă cu un an, iar la nuntă a invitat peste 10.000 de oameni, printre care și personalități cunoscute.

27 aug. 2023, 11:12

Liderul AUR, George Simion, petrece mai multe zile de concediu în judeţul Tulcea. „Tot noi, în aceleași haine, la un an de la nuntă. Cu voi alături, întăriți de trecut, ancorați în prezent, putem să începem să ne gândim la viitor. Cu iubire putem orice!„, a scris George Simion pe Facebook.

Nunta lui George Simion a fost un subiect controversat încă de la bun început, de când a anunțat că invită toți românii la eveniment. Doritorii s-au înscris pe liste, li s-a asigurat transport cu autocarul pe anumite rute și au primit brățări de acces la eveniment.

Simion a declarat la momentul respectiv că darul de nuntă ar fi opțional, iar apoi au apărut niște cutii de donații amplasate la locație. Liderul AUR a spus ulterior că banii strânși ar urma să fie donați.

George Simion a devenit milionar în euro datorită darului de nuntă. Și-a trecut suma exactă în declarația de avere și i-a lăsat pe toți cu gura căscată
Simion susține că din acești bani a plătit toată mâncarea sau băutura de la nunta lui, care a avut loc în luna august 2022, în localitatea Măciuca, județul Vâlcea, când s-a însurat cu Ilinca Munteanu.

„Sub 15.000 de euro ne-au ramas sub diferite forme. Restul – branza, legume, carne, spectacol pirotehnic, tot ce am avut la nuntă, am mâncat am băut ne-am simțit bine. Acești 400.000 de euro sunt brânza de la Becali, formațiile, legumele de la Lungulețu, merele de la Voinești, etc si etc, apă, berea, vinul. Dar de nuntă în natură sau numerar”, a declarat Simion, dar va avea de dat şi alte explicaţii la ANI după ce şi-a publicat declaraţie de avere,

George Simion își dorește șase copii
Anul trecut, Simion promitea că la sfârșitul lui ianuarie 2023 vom afla dacă va deveni sau nu tată, dar timpul a trecut, iar el nu a mai oferit detalii despre o eventuală sarcină a soţiei sale. În plus, din fotografiile postate de Ilinca Simion pe rețelele sociale nu se văd semne că ar fi însărcinată. „Îmi doresc mult copii. Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, spunea, în ianuarie 2022, liderul partidului AUR.

Liderul AUR, George Simion, 5 zile de concediu în judeţul Tulcea

Liderul AUR, George Simion, împreună cu soţia sa, au decis să îşi petreacă 5 zile de concediu în judeţul Tulcea, conştienţi cel mai probabil de oferta generoasă pe care o pune la dispoziţie în această perioadă Delta Dunării şi împrejurimile.

George Simion, prima reacție după ce a anunțat că a strâns 400.000 de euro dar la nuntă. Liderul AUR o dă cotită și anunță că urmează să devină tată. ”Cât de curând o să avem bebei”
Cu toate că au străbătut mai multe trasee, domnul şi doamna Simion s-au axat în mod deosebit pe zonele Jurilovca şi Murighiol, au făcut plimbări cu barca şi au gustat din produsele tradiţionale ale zonelor vizitate, arătându-se extrem de încântaţi de ospitalitatea gazdelor.
Printre altele, George Simion a avut şi câteva întâlniri private cu oameni din spectrul politic şi nu excludem faptul ca în viitorul apropiat să regăsim nume noi în formaţiunea AUR Tulcea, care să provină atât din anumite zone politice, dar şi din zona privată, a mediului de afaceri.

George Simion: ‘Tragedia de la Crevedia putea să fie evitată!’
Liderul AUR, George Simion, crede că incendiul de la Crevedia putea să fie evitat. „Tragedia de la Crevedia putea să fie evitată. Suntem alături de cei care au avut de suferit, cinste eroilor pompieri!”, a spus George Simion.