George Simion vorbeşte despre afacerile lui Florin Cîţu: Sunt retrocedări ilegale descoperite de DNA. A încercat să intervină când era ministru al Finanţelor! – EXCLUSIV

George Simion a vorbit despre dosarul familiei premierului Cîţu cu privire la retrocedarea a 50 de hectare de teren, lângă lacul Voineasa.

24 aug. 2021, 20:25
George Simion vorbeşte despre afacerile lui Florin Cîţu: Sunt retrocedări ilegale descoperite de DNA. A încercat să intervină când era ministru al Finanţelor! – EXCLUSIV

George Simion vorbeşte despre afacerile lui Florin Cîţu. Familia Cîțu se află într-un litigiu cu statul în legătură cu retrocedarea a 50 de hectare de teren, în apropierea domeniul schiabil Transalpina. Premierul este acuzat că a făcut presiuni și a pus bețe în roate traseului firesc al actelor, aici fiind vorba și de  incompatibilitate.

George Simion vorbeşte despre afacerile lui Florin Cîţu. Ce spune liderul AUR

Liderul AUR îl acuză pe şeful Guvernului că a încercat să intervină pe vremea când era ministru al Finanţelor în acest dosar şi spune, de asemenea, că procesul este tărăgănat de nu mai puţin de trei ani.

„Bunicul meu a luptat în Primul Război Mondial. Locurile unde bunicii şi străbunicii lui Cîţu aveau pădure nu erau lângă viiitoarea pârtie de la Voineasa. Toată zona reprezintă o sumă de retrocedări ilegale descoperite de DNA.

Procesul e tărăgănat de trei ani la judecătoria Brezoi. E de datoria noastră să facem apel la Justiţie, să îşi facă treaba, Până facem un referendum pentru demiterea lui Clotilde Armand durează, la fel şi cu familia Cîţu. Când era el ministru de Finanţe a intervenit în procesul pe care îl avea, la nivelul ministerului.

Răspunsul a venit şi a sunat aşa: am luat şi vom mai lua. E cea mai mare sfidare pentru români. Nu o să sfârşească bine acest guvern.

Ministrul Bode a spus că o să rămână genul pe buletin, asta până când statul român va fi dat în judecată. În loc să ne ocupăm noi de probleme reale, vorbim de educaţie sexuală la copii de patru ani. Premierul Cîţu a venit să spună că vrea OUG pentru educaţia sexuală pentru că ştiu ei ce e mai bine pentru copiii noştri, la fel şi pentru corpurile noastre. Mai multe cadre medicale sunt obligate să se vaccineze sub ameninţarea că le va fi tăiate sporurile. Oamenii aceştia sunt mincinoşi, mitomani. Ei vor testare pe banii noştri, vor călcarea în picioare a valorilor noastre. Vedem tot mai mulţi reprezentanţi ai partidelor noastre idei conservatoare, patriote. Globaliştii vor să nu mai existe naţiuni, religii, vor să unească tot.

Pentru noi e important ca valorile poporului nostru să fie respectate. Noi tot tragem semnale de alarmă. Noi mai luăm până la 120 de milioane de doze chiar dacă le consumăm sau nu.  Credeţi că a făcut Cîţu facultate pe banii lui? El voia să facă resort de lux pe malul lacului Voineasa. Cîţu are un trecut dubios pentru care trebuie să dea explicaţii. Îi vedem pe aceşti globalişti, gen Cîţu, ca pe nişte voci disperate. Va trebui să îi aruncăm la lada de gunoi a istoriei. Faptul că AUR a trecut în Parlament cu acest procent a deranjat.”, a declarat George Simion, exclusiv, pentru România TV.

Citeşte şi: EXCLUSIV | George Simion, nimicitor cu planul Guvernului de a impune restricţii pentru nevaccinaţi. „Au încercat să-i intimideze. E o uriaşă afacere prin care România se va îndatora şi mai mult”