George Simion vrea ŞASE copii cu iubita misterioasă, Iulia Burcea

George Simion, liderul AUR, se va căsători vara aceasta cu logodnica sa, pe nume Iulia Burcea. Despre femeia care-i va deveni soție în scurt timp se știe faptul că a studiat la Facultatea de Administraţie şi Afaceri, Universitatea din Bucureşti, și la Drept.

15 iun. 2022, 19:21
George Simion vrea ŞASE copii cu iubita misterioasă, Iulia Burcea

George Simion va avea parte de cel mai mare eveniment din viața lui, după ce a anunțat că în august 2022 va face nuntă cu Iulia Burcea.  Se ştiu puţine despre iubita lui, dar şi ea a aflat multe despre viitoare ei „carieră”. George Simion a menționat că își dorește șase copii. În trecut, el susținea că preferă să își țină departe logodnica de ochii cu curioșilor, întrucât nu își dorește ca ea să fie judecată pentru orice spune.

George Simion a anunțat și pe pagina sa de Facebook că își dorește ca la nunta sa să participe „toți românii”.

Cine este Iulia Burcea, viitoarea soție a lui George Simion. Ce meserie are şi din ce face bani

Liderul AUR urmează să se căsătorească în luna august 2022 cu aleasa inimii lui. El și logodnica sa sunt foarte fericiți, chiar dacă politicianul s-a ferit să dea detalii despre viața privată, până acum. Toată lumea se întreabă însă cine este Iulia Burcea.

Cine dorește poate să fie prezent la nunta anului, cu condiția să fie îmbrăcat în ie traditională românească.

„Aș vrea ca voi, toți, peste 1.200 de oameni și zecile-sutele de mii care accesați pagina să îmi facă mie onoarea de a veni la nunta pe care o am împreună cu aleasa mea pe 27 august. Va fi cea mai mare bucurie dacă veniți, dacă veniți mii, zeci de mii, și de asta vă voi trimite în privat fiecăruia dintre voi invitații la nuntă. Sper să vină cât mai mulți cântăreți, prieteni de-ai noștri”, a spus George Simion, într-un mesaj video.

George Simion, noi detalii despre nunta anului. Ce artiști cântă la mult așteptatul eveniment

Nunta lui George Simion cu Iulia Burcea va avea loc în data de 27 august 2022. Evenimentul mare va avea loc într-un complex turistic din localitatea Măciuca, județul Vâlcea. Cât privește meniul, nu vor lipsi micii, dar și proțapul și, bineînțeles, vinul de Drăgășani. Oaspeții se pot îmbrăca cât mai lejer posibil, dar nu trebuie să lipsească din ținută cămașa tradițională.

„Ne descurcăm cu masa și dansul, e un câmp foarte mare acolo, în județul Vâlcea. Ne descurcăm. Nu o să fie cu stat la masă fiindcă o să fim mulți, probabil. O să fie mai românește, o serbare câmpenească, cu hore, cu sârbe, cum ne place nouă. Mi-au scris foarte mulți, sper să fie un motiv de bucurie și pentru miri, nași, nuntași.

O să avem proțap, mici, vin de Drăgășani. Mulți artiști au acceptat să cânte. Spre exemplu, Carmen Șerban, Theo Rose, Ionel Tudorache, Taraful de la Vărbilău. Invitații trebuie să se prezinte îmbrăcați cât mai relaxat. Fără costume, fără tocuri. Doar cu cămașă tradițională, aceasta e singura noastră rugăminte”, a mărturisit politicianul, în direct la România Tv.