George Simion, primit cu pâine şi palincă la Zalău. Liderul AUR şi-a asigurat simpatizanţii că nu va face alianţe cu niciun partid

George Simion a fost primit cu pâine şi palincă de aproximativ 100 de simpatizanţi la Zalău, oraş în care îşi au originile Dacian Cioloș și Lucian Bode. În această perioadă, liderul AUR efectuează un turneu prin mai multe oraşe, informează Agerpres.

15 dec. 2020, 22:48
George Simion, primit cu pâine şi palincă la Zalău. Liderul AUR şi-a asigurat simpatizanţii că nu va face alianţe cu niciun partid
George Simion Zalău

George Simion nu a vizitat doar oraşul Zalău, ci şi Clujul, unde a făcut poze cu susţinătorii şi le-a dat autografe. Acesta i-a asigurat pe simpatizanţii AUR că formaţiunea pe care o conduce nu va face alianţe cu niciun partid parlamentar. Simion a ţinut să precizeze totodată că simpatizanţii au jucat, în campanie, rolul televiziunilor care au refuzat să promoveze noul partid.

Citeste si Partidul AUR mai câştigă un membru de vază: „Sexy peremista” s-a înscris în formaţiunea lui George Simion

George Simion le-a mulţumit simpatizanţilor din Zalău şi Cluj că au ţinut locul televiziunilor

Nu abandonăm, nu cedăm şi nu trădăm. Este foarte important acest lucru, pentru că am fost trădaţi, am fost dezamăgiţi de multe ori până acum. Trebuie să schimbăm lucrurile, ca românii să recapete încredere unii în alţii. (…) O lună de zile, toată campania, nu ne-au dat la niciun post de televiziune. Am avut blocaj total. Şi acum ne arată la televiziuni non-stop. Odată că fac audienţă pe seama noastră şi după aceea că vor să ne discrediteze. Noi avem deja canalul de comunicate direct cu voi. Noi vorbim deja direct cu voi şi nu avem nevoie de televiziunile lor. (…) Voi aţi jucat rolul televiziunilor. Dacă ei nu ne-au dat la televiziunile mincinoase, voi aţi vorbit mai departe cu prietenii voştri, fie pe reţelele de socializare, fie personal şi în felul ăsta am reuşit să driblăm ‘cenzura’ care de multe ori e mai groaznică decât era în 1989„, a afirmat liderul AUR.

George Simion Zalău
Sursa foto: Graiul Sălajului

George Simion i-a asigurat pe oamenii că nu urmăreşte să se îmbogăţească de pe urma politicii şi că, de fapt, şi-a vândut apartamentul pentru a organiza campania electorală a AUR.

Am pus tot ce-am avut în această luptă. Am crezut nelimitat în ce avem de făcut, cred nelimitat în ce avem de făcut şi mergem până la capăt. Mi-am vândut apartamentul pe care mi l-au luat părinţii mei la 19 ani şi am pus suma ca să avem cum să facem campanie electorală. Mai departe voi face acelaşi lucru„, a conchis liderul AUR.