Partidul AUR mai câştigă un membru de vază: „Sexy peremista” s-a înscris în formaţiunea lui George Simion

Fosta membră PRM Ancuța Cârcu a anunțat pe pagina sa de Facebook că intră în AUR și că va "lupta pentru oameni", numindu-l pe George Simion, liderul formațiunii politice "vocea tuturor românilor".

15 dec. 2020, 18:37
Partidul AUR mai câştigă un membru de vază: „Sexy peremista” s-a înscris în formaţiunea lui George Simion

Partidul AUR a fost surpriza alegerilor parlamentare din 6 decembrie, obţinând un procentaj de aproape 9% din voturile românilor, printr-o campanie de guerrillă pe platformele sociale, animată de George Simion, copreşedintele partidului, şi de avocata Diana Şoşoacă, viitor senator de Iaşi.

Marţi, AUR a câştigat un nou membru important, odată cu înscrierea în partid a fostei candidate PRM Ancuţa Cârcu, cunoscută ca „sexy peremista”, care şi-a anunţat decizia pe Facebook, conform Antena3.ro.

„George Simion a câştigat azi un membru AUR! Pe mine!”, a scris Cârcu pe Facebook, în descrierea unui mesaj video în care îşi explică alegerea.

Partidul AUR a câştigat un nou membru important

„Politicienii corupți și grupurile de interese se tem de George Simion, se tem că nu vor mai putea fura, se tem că nu vor mai putea controla România, se tem că nu vor mai putea ține românii în beznă. Pentru că George Simion este vocea românilor cinstiți și sinceri”, a mai spus Ancuța Cârcu, într-un live postat pe canalul său de Youtube.

Ancuța Cârcu a fost membră PRM și candidată la parlamentarele din 2012 din partea formațiunii politice. De altfel, un scandal iscat între bistrițeanca din Rebrișoara și fostul lider Vadim Tudor a și dus la demiterea acestuia din fruntea partidului, scrie Bistrițeanul.ro.

Aceasta este urmărită pe Facebook de peste 180.000 de persoane, live-urile sale adunând mii de like-uri, comentarii și distribuiri, pe subiecte variate, de de la politică la relațiile de cuplu.

Citeşte şi: George Simion (AUR) şi-a făcut campanie şi în Insula Belina, oaza de relaxare unde Liviu Dragnea mergea cu elicopterul. „A exagerat şi a vrut prea multă putere, altfel rămânea în libertate”