George Ţucudean s-a operat pe CORD. Detalii şocante: „Scoatem inima, o curăţăm şi o punem la loc”

George Țucudean, 27 de ani, a fost operat la inimă la o clinică din Viena. Atacantul lui CFR Cluj a fost supus unei ablaţii, din cauza unui suflu sistolic.

03 apr. 2019, 13:05
George Ţucudean s-a operat pe CORD. Detalii şocante: „Scoatem inima, o curăţăm şi o punem la loc”

George Țucudean a acuzat probleme la inimă, mai precis un puls foarte mare, în pauza meciului CFR Cluj – Gaz Metan. Problemele cardiace ereditare l-au pus pe gânduri pe fotbalist, care a decis să pună definitiv punct istoricului familial problematic şi să se opereze. Tatăl său, Marius Ţucudean, s-a lăsat de fotbal la 27 de ani din cauza unor porbleme cardiace.

ŞOC în FOTBAL: George Ţucudean se operează la INIMĂ! Diagnostic TERIBIL

Atacantul lui CFR Cluj s-a operat la Viena, iar bunicul său, Gheorghe Cosma, a dezvăluit pentru Libertatea cum au decurs lucrurile.

„A suferit o intervenție la camera dreaptă a inimii. I-au cauterizat o chestie pe-acolo. Avea suflu sistolic. Îl sugruma la efort. Avea puls mare. medicii mi-au zis: nu vă îngrijorați, scoatem inima, o curățăm și o punem la loc, ca pe o piesă de mașină!”, a spus Gheorghe Cosma.

George Țucudean are interzis total la efort până pe 9 aprilie, iar la antrenamentele conduse de Dan Petrescu poate reveni începând cu 20 aprilie.