ŞOC în FOTBAL: George Ţucudean se operează la INIMĂ! Diagnostic TERIBIL

George Ţucudean, atacantul celor de la CFR Cluj şi golgheteruil la zi al Ligii 1, are probleme de inimă şi urmează să fie operat la o clinică din Viena.

18 mart. 2019, 13:55
ŞOC în FOTBAL: George Ţucudean se operează la INIMĂ! Diagnostic TERIBIL

George Ţucudean urma să se opereze, în cursul zilei de luni, la clinica din capitala Austriei, după ce problemele cardiace l-au împiedicat să evolueze în meciul cu Viitorul. Atacantul a moştenit de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-White, cel care l-a obligat pe Marius Ţucudean să pună ghetele în cui în anul 1994, la doar 27 de ani, scrie Fanatik.

George Ţucudean s-a accidentat şi va fi indisponibil aproximativ o lună. Cine vine în locul său la naţională!

George Ţucudean îşi va putea continua cariera la cel mai înalt nivel şi, după ce va suferi intervenţia chirurgicală, va putea reveni la efort maxim în trei săptămâni, maximum o lună. Totuşi, revenirea pe gazon ar putea dura până la 6-8 săptămâni.

Ablația cardiacă este o intervenție minim invazivă, care constă în cicatrizarea sau înlăturarea completă a unui țesut al inimii care provoacă tulburări de ritm cardiac.

Marian Băgăcean, președintele Consilului de Administrație de la CFR Cluj, a negat faptul că George Țucudean se va opera: „Nu e nimic adevărat. E fals. Vom da comunicat și vom spune asta. Va anunța și Țucudean!”.

Oficial, atacantul are o problemă musculară, dar faptul că a acuzat de mai multe ori la antrenamente, ba chiar şi în pauza meciului CFR Cluj – Gaz Metan, o creştere anormală a pulsului, întăreşte varianta unor probleme la inimă.