George Ţucudean SE RETRAGE la doar 28 DE ANI. Anunţ OFICIAL făcut de CFR CLUJ

CFR Cluj a anunțat, luni, că George Țucudean (28 de ani) va lua o pauză, pe o perioadă nedeterminată, de la activitatea fotbalistică.

02 sept. 2019, 12:47
George Ţucudean SE RETRAGE la doar 28 DE ANI. Anunţ OFICIAL făcut de CFR CLUJ

George Țucudean a decis să se retragă din fotbal, cel puțin pentru o perioadă, din cauza problemelor la inimă. Atacantul a luat decizia după manșa tur a play-off-ului Ligii Campionilor, pierdută 0-1 cu cehii de la Slavia Praga. George Țucudean va lua o pauză totală până la finalul anului, luând în calcul chiar retragerea definitivă.

George Ţucudean, PROBLEME GRAVE. Atacantul s-a întors de urgenţă la Viena şi va fi operat din nou la INIMĂ

„Clubul CFR 1907 Cluj anunță faptul că atacantul nostru George Țucudea va lua o pauză de la activitatea fotbalistică! Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ținut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul își va lua o pauză pentru refacere și pentru a efectua câteva investigații suplimentare, care să-i ofere garanția că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel.

Noi, toți cei din Familia CFR, suntem și vom fi mereu alături de George Țucudean și îl vom susține în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că „Țucu” va reveni mai puternic în iarbă și că ne va ajuta în continuare să câștigăm trofee. Și-a adus contributia de atâtea ori prin golurile sale în obținerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el.

Multă sănătate! Te așteptăm din nou în Gruia!” , este comunicatul celor de la CFR Cluj.

George Ţucudean s-a operat pe CORD. Detalii şocante: „Scoatem inima, o curăţăm şi o punem la loc”


loading...