George, vărul lui Emi Pian, rupe tăcerea despre noaptea crimei: „N-a fost vorba de nici o sumă de bani, a murit de la o glumă proastă”

După ce au apărut diverse informaţii în presă, vizavi de noaptea crimei, când Emi Pian a fost înjunghiat de un rival, George, vărul liderului clanului Duduianu, rupe tăcerea şi spune care a fost, de fapt, motivul pentru care a fost ucis interlopul.

RomaniaTV.net
07 aug. 2020, 05:57
George, vărul lui Emi Pian, rupe tăcerea despre noaptea crimei: „N-a fost vorba de nici o sumă de bani, a murit de la o glumă proastă”

George povesteşte că în acea seară nu se juca barbut, ci poker, iar motivul încăierării nu a fost de bani, ci de la „o glumă proastă”.

Citeşte şi: Avocatul clanului Duduianu dezvăluie adevărata cauză a morţii. Ce l-a ucis pe Emi Pian: „Nu a consumat droguri. Nu va fi război”

Emi Pian e vărul meu dar, fiind mai mare, cam de-o seamă cu tata, eu îi spun unchi. N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut. Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua s-a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția. De aici a pornit toată cearta.

Nu cred că va reacționa absolut nimeni în nici un fel. Dreptate o să facă legea. Dumnezeu e sus și o să aibă grijă de toată lumea. Război cu pumnul nu se mai face nicăieri.

Pian Senior nu e bine deloc, este arestat, nu e cum trebuie. Va veni și tataie la înmormântare. Îi dă permisie, sigur. Nu se știe sigur când e înmormântarea. Nu a murit tatăl lui Emi, așa cum s-a scris”, a explicat George Pian pe vlogul său, potrivit Wowbiz.ro.

Emi Pian a murit după ce a fost grav rănit într-un conflict în stradă

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea zis Emi Pian, a murit după ce a fost implicat într-un scandal care a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei.

Citeşte şi: Măşti şi dezinfectat la poarta lui Emi Pian! Apropiaţii intră la priveghi în grupuri mici şi respectă distanţarea după zecile de amenzi

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 3.00, iar când au ajuns la fața locului au identificat mai mulți oameni implicați în scandal. Doi bărbați au fost transportați la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav rănit.

Florin Mototolea avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate.