George H. W. Bush a intrat din nou în spital. Este pentru a doua oară în ultimele două luni

George H.W. Bush - cel de-al 41-lea preşedinte al Statelor Unite - în vârstă de 93 de ani, a fost internat, Duminică, în spital, după ce a suferit un puseu de hipertensiune şi oboseală", a anunţat purtătorul lui de cuvânt al preşedintelul nonagenar, care este acum "conştient şi vigilent", informează presa americană.

27 mai 2018, 19:44
George H. W. Bush a intrat din nou în spital. Este pentru a doua oară în ultimele două luni

„Preşedintele a fost internat într-un spital” din Maine, stat american din N-E SUA şi va sta sub observaţie medicală câteva zile.

Aceasta este a doua oară în ultimele două luni, când Bush  ajunge la spital. El a mai fost internat în Aprilie, după moartea soţiei sale, Barbara Bush, care a fost răpusă de o infecţie. Fost vicepreşedinte al lui Ronald Reagan, el suferă de Parkinson – maladie care îl face să se deplaseze într-un fotoliu cu rotile de mai mulţi ani.

Barbara Bush, recunoscută ca fiind pilonul uneia dintre cele mai mari familii politice din Statele Unite, a murit în data de 17 Aprilie, la vârsta de 92 de ani.

Soţii Bush au avut împreună şase copii, între care se numără George W.Bush, care a fost preşedinte al SUA între 2001 şi 2009. De asemenea, cuplul a avut 17 nepoţi şi şapte strănepoţi.