Georgiana Lobonţ a ajuns la spital. Cu ce problemă de sănătate se confruntă vedeta: „M-am dus direct la urgențe”

Georgiana Lobonţ a ajuns la spital. După ce a petrecut o vacanţă de vis în Grecia, alături de familia ei, artista a întâmpinat probleme de sănătate, fiind nevoită să meargă de urgenţă la spital. Iniţial, a crezut că are Covid, însă testul a ieşit negativ.

07 sept. 2022, 10:01
Georgiana Lobonţ a ajuns la spital. Cu ce problemă de sănătate se confruntă vedeta: „M-am dus direct la urgențe”
Georgiana Lobonţ a ajuns la spital

Georgiana Lobonţ a ajuns la spital. Cântăreaţa de muzică populară a avut o perioadă extrem de încărcată, în care a fost nevoită să participe la diferite evenimente și cântări private. Inițial, a crezut că s-a infectat cu Covid-19, însă testul a ieșit negativ. Aceasta a susținut că nu are dureri, însă se confruntă cu oboseala, motiv pentru care va lua o pauză vocală.

Citeşte şi: Georgiana Lobonţ, şocată de cazul femeii din Suceava, care a fost ucisă de rechin: „Am înotat şi eu în acelaşi loc”

Georgiana Lobonţ a ajuns la spital

Artista și-a pierdut complet vocea şi susține că acest lucru ar fi fost cauzat de aerul condiționat și de schimbarea climei, dat fiind faptul că s-a întors recent din Grecia. În prezent, Georgiana Lobonţ urmează un tratament și a luat o pauză de la cântări.

Nu era să-mi pierd vocea. Am rămas mută ieri. Am cântat două zile la rând, problema e că eu de două săptămâni tot tușesc. (…) De la aerul condiționat și de la înghețată, pentru că am fost și în vacanță, am schimbat și clima, am venit acasă, tot cu tusea asta, am mai luat eu ce am mai luat așa, când îmi aminteam.

M-am trezit duminică dimineață fără voce, nu mai puteam să vorbesc. M-am dus direct la urgențe ca să mă facă bine. Aveam o stare de oboseală, mi-au făcut test, pentru că eu credeam că am COVID, dar nu, am ieșit negativ. (…) Am făcut pauză vocală, când am ajuns la eveniment am dus tot evenimentul cu brio, dar am nevoie de pauză vocală. Nu mă doare nimic, numai că nu pot să vorbesc, dar iau tratament”, a declarat Georgiana Lobonț, la Antena Stars.