Minunea de care a avut parte Georgiana Lobonţ: „M-am rugat foarte mult la mănăstirea Nicula”

Minunea de care a avut parte Georgiana Lobonţ. Este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică populară şi chiar dacă are mare succes în cariera artistică, dar şi o familie foarte frumoasă, în urmă cu câţiva ani, a trecut prin momente grele.

07 apr. 2022, 17:10
Minunea de care a avut parte Georgiana Lobonţ: „M-am rugat foarte mult la mănăstirea Nicula”
Minunea de care a avut parte Georgiana Lobonţ

Minunea de care a avut parte Georgiana Lobonţ. După ce medicii i-au spus că nu poate avea copii, artista s-a întristat foarte tare, mai ales că avea doar 23 de ani şi nu semnala nicio boală.

Nu a renunţat să creadă în Dumnezeu şi să se roage la icoana Maicii Domnului de la mănăstirea Nicula, acolo unde merge de foarte mult timp.

Citeşte şi: Georgiana Lobonț aruncă bomba în showbiz. Vrea să se împace cu Vlăduța Lupău. ”E o fată foarte bună, mi-a trecut supărarea”

Minunea de care a avut parte Georgiana Lobonţ

Printr-o minune, Georgiana Lobonț a aflat că este însărcinată, iar astăzi se bucură de doi copii, o fetiţă şi un băieţel.

Aveam 23 de ani, m-am căsătorit cu Rareș la 21 de ani și ne doream foarte mult să vină un copil în viețile noastre. Medicii mi-au spus că nu o să pot să fac copii. M-am rugat foarte mult. Am fost la Mănăstirea Nicula. Noi mergem foarte mult acolo, este un loc cu încărcătură unică. Este un loc efectiv desprins din basme.

Pe 6 aprilie am avut un concert și înainte să plec de acasă m-am simțiut ciudat, mi-am făcut un test de sarcină și au apărut două liniuțe. Îmi curgeau lacrimile când am văzut. Rareş a simţit că o să fie băiat„, a declarat Georgiana Lobonţ în emisiunea „La Măruţă”.

Georgiana Lobonţ, la un pas să îşi piardă vocea

Georgiana Lobonţ, la un pas să îşi piardă vocea. Artista s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, în urma cărora a ajuns pe masa de operaţie. A ales un medic din Paris, care le tratează pe marile vedete de peste hotare.

Artista a observat că ceva nu este în regulă atunci când vocea ei nu mai era la capacitare maximă. Oboseala acumulată din cauza numărului mare de evenimente la care a cântat și-au spus cuvântul.

În 2019, am simțit că nu era ceva ok cu vocea mea, am răgușit foarte tare. Dar nu puteam să îmi anulez evenimentele, să nu lucrez. Artiștii nu vorbesc deschis despre problemele astea. Pe multe colege le-am trimis la Paris, doctorul mi-a salvat viața, nu îmi vine să cred.

Mi-a făcut vocea mai frumoasă ca înainte. Am aflat de el printr-o cunoștință, ea avea probleme și avea pe cineva în Paris. Are poze cu Celine Dion, cu Michael Jackson, are autografele lor în cabinet.

Când am ajuns acolo, m-a întrebat dacă sunt cântăreață de rock, eram foarte răgușită. Mulți întrebau ce se întâmplă cu vocea mea.

Am plătit 6.000 de euro pe operație, plus alte cheltuieli, medicamente, transport. Undeva la 12-13 mii de euro am ajuns. M-am rugat la Dumnezeu să mă ajute, voiam să dau toți banii, doar ca să mă fac bine.

Noi am investit tot ce am avut doar în mine. Am tras foarte mult, de asta mi-am atras problema. A fost obositor. Eu nu merg la programe, eu merg cu toată echipa mea. Cântăm tot evenimentul”, a declarat Georgiana Lobonț în cadrul emisiunii „La Măruță”.